Mobiili.fi OnePlus -puhelimet nyt myynnissä ilman kutsua – lisävarusteita jopa alle eurolla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Black Friday eli musta perjantai on huomenna ja lukuisat tahot tuovat tuotteitaan tarjouksiin. OnePlus on päättänyt juhlistaa mustaa perjantaita tuomalla uusimmat puhelimensa myyntiin ilman kutsua neljän päivän ajaksi.

  Heinäkuussa julkistettu OnePlus 2 maksaa tällä hetkellä 399 euroa yhtiön verkkokaupassa. Kolmen gigatavun RAM-muistilla ja 16 gigatavun tallennustilalla varustettu versio on loppunut varastosta, mutta puhelimen voi hankkia neljän gigatavun käyttömuistilla ja 64 gigatavun tallennustilalla.

  [​IMG]
  OnePlus 2


  Tuoreemman, OnePlus X:n voi taas hankkia itselleen 269 eurolla. Tarjolla on ainoastaan puhelimen perusversio eli Onyx. Keraaminen erikoisversio on taasen loppunut varastosta.

  OnePlus 2:n kylkeen voi ostaa vaihdettavia takakuoria ja OnePlus X:n takakuorta voi suojata lisäkuorilla. Tällä hetkellä kaikki takakuorivaihtoehdot ovat saatavilla.

  [​IMG]
  OnePlus X


  Yhtiön myymät lisävarusteet ovat saaneet alennettuja hintoja. Pääosin tarjoukset ovat suhteellisen pieniä, mutta OnePlus Onen kanssa yhteensopivat suojakuoret ja näytönsuojukset lähtevät parhaimmillaan alle eurolla. Mainittakoon, että OnePlus Icons -kuulokkeiden hinta on tippunut 49,99 eurosta 44,99 euroon.

  OnePlussan puhelimia voi ostaa yhtiön verkkokaupan kautta. Ne voi jo nyt hankkia ilman kutsua, vaikka etusivun mukaan mustan perjantain juhliminen kestää 27. päivästä 30. päivään.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju