Mobiili.fi OnePlus-perustaja kiehahti: ”Emme tingi laitevalmistuksessa!”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus 3.


  OnePlus 3 on nyt myynnissä ja se onkin otettu paljolti hyvin vastaan. Kaikki kommentit eivät kuitenkaan ole olleet kehuvia ja tietyt OnePlussan toiminnasta tehdyt oletukset saivat yhtiön perustajan Carl Pein tuohtumaan.

  Erittäin teknisiä arvosteluja tehtaileva AnandTech kritisoi vahvasti OnePlus 3:n näyttöä. 9To5Googlen mukaan arvostelu kirvoitti eräältä Reddit-käyttäjältä hyvin yleisen kommentin siitä, että OnePlus on todennäköisesti päätynyt kyseiseen paneeliin sen halvan hinnan takia. Oletuksena tässä luonnollisesti oli, että tällaiset valinnat selittäisivät OnePlus-laitteiden halvat hinnat.

  Sivustolle sattunut Carl Pei kuvailee kuitenkin vastineessaan tällaisia oletuksia loukkaaviksi. ”Haluan tehdä asian hyvin selväksi”, tuohtunut Pei painottaa. ”Emme ole oikoneet laitteen valmistuksessa, emmekä aio tehdä niin tulevaisuudessakaan.” Laitevalmistuksen sijaan OnePlus säästää Pein mukaan toimimalla suoraan kuluttajien kanssa, pitämällä organisaationsa rakenteen kevyenä ja panostamalla markkinoinnissa pääasiassa puskaradioon.

  OnePlus 3:n 1080p AMOLED -näyttö on Pein mukaan ollut tietoinen valinta. Paneeli on valmistettu Samsungilla OnePlussan vaatimusten mukaan ja Pei painottaa suurimman osan arvostelijoista pitäneen uutuuspuhelimen näytöstä.

  OnePlus 3 julkaistiin viime viikolla hintaan 399 euroa. Puhelinta saa toistaiseksi vain harmaassa värisävyssä, mutta kultainen vaihtoehto on tulossa tilattavaksi heinäkuun aikana. OnePlus-verkkokaupan ohella uutta OnePlus 3:a voi tilata Elisalta.

  [​IMG]
  OnePlus 3.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju