Mobiili.fi OnePlus paljasti: näin voit ostaa uuden huokean X-puhelimen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Fyysisiä OnePlus-kutsukortteja


  OnePlus esitteli aiemmin tänään uuden OnePlus X -puhelimensa. Laitteen osto vaatii aluksi muiden OnePlus-puhelinten tavoin kutsun, mutta ajan kanssa ostamista aiotaan helpottaa. OnePlus on nyt kertonut tarkemmin OnePlus X -myyntistrategiastaan.

  Ensimmäisen myyntikuukauden ajan tilanne on selkeä: OnePlus X:n voi ostaa ainoastaan kutsulla. OnePlus lupaa kuitenkin, että kutsuja toimitetaan faneille ja varauslistalaisille aiempaa nopeammalla tahdilla.

  Ensimmäisen kuukauden jälkeen mahdollisuuksia laajennetaan. OnePlus aikoo myydä X-uutuutta vapaasti vähintään kerran viikossa ja kutsuista luovutaan pikkuhiljaa täysin, kunhan puhelimen tuotantotahti kykenee vastaamaan kysyntään.

  OnePlus selittää, että kutsujärjestelmän muutokset ovat vastaus asiakkaiden toiveisiin. Yhtiö saakin tasaiseen tahtiin kritiikkiä hankalaksi koetusta järjestelmästä. Esimerkiksi OnePlus 2:n julkaisu kärsi kutsujen puutteesta, vaikka aiempien lupausten mukaan kutsujen saatavuuden piti olla viime vuotta parempaa. Toivoa siis sopii, että tällä kertaa suunnitelmat pitävät ja OnePlus-laitteiden ostaminen todella helpottuu.

  OnePlus X on sarjan aiempia puhelimia pienempi ja halvempi. 5-tuumainen ja kohtalaisilla tehoilla varustettu laite maksaa perusversiona 269 euroa. Lisäksi saatavilla on rajattu erä erityistä keraamista OnePlus X:ää, jonka hinta on 369 euroa. Puhelimen myynti alkaa 5. marraskuuta.

  [​IMG]
  OnePlus X edestä

  [​IMG]
  OnePlus X takaa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju