MobiiliBlogi OnePlus One sai OxygenOS -päivityksen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  Keväällä 2014 myyntiin saapunut OnePlus One nosti aikanaan mobiilimaailmassa suuren kohun. Se tarjosi Applen ja Samsungin lippulaivoista tutut huippuominaisuudet, laadukkaan rakenteen ja oli ennen kaikkea erittäin edullinen niin sanottujen tunnettujen valmistajien lippulaivoihin nähden. Nyt puhelin on jo yli puolitoista vuotta vanha, mutta kiinalaisvalmistaja ei ole ensimmäistä puhelintaan unohtanut. Puhelimelle on nimittäin julkaistu OxygenOS-päivitys, joka korvaa laitteen esittelyn yhteydessä mukana tulleen CyanogenMod-käyttöjärjestelmän. Molemmat ovat Androidiin pohjautuvia käyttöjärjestelmiä, mutta ristiriitojen myötä OnePlus päätti jättää CyanogenModin taakseen ja kehittää oman ”version” Androidista. Se vauhdittaakin jo yhtiön uudempia puhelimia: OnePlus 2 ja OnePlus X.

  Tarkka versionumero, jonka OnePlus One uudesta alustasta saa on OxygenOS 2.1.4. Kyseessä on täysin puhdas asennus Onelle ja niinpä se tyhjentää koko laitteen. Varmuuskopiointi on siis oikeastaan pakollista, sillä muuten luurista häviävät kuvat, videot, sovellukset ja muu sisältö.


  OnePlus Onelle julkaistu OxygenOS on täysin optimoitu kiinalaisvalmistajan ensimmäiselle älypuhelimelle. Ikävä kyllä uusi päivitys ei ole saatavilla vaivattomasti verkon yli OTA-päivityksenä, vaan se täytyy asentaa manuaalisesti tietokoneen kautta, joka alustaa (tyhjentää) puhelimen tallennustilan kokonaan. OnePlussan keskustelupalstalta löytyy tarkat ohjeet kuinka uuden OxygenOS 2.1.4 – käyttöjärjestelmän voi puhelimeensa asentaa. Viralliset ohjeet löytyvät Windows– ja Mac-tietokoneille. OxygenOS 2.1.4 pohjautuu Googlen Android 5.1 Lollipop -alustaversioon.

  OnePlus varoittaa sellaisia käyttäjiä, jotka ovat rootanneet puhelimensa. Tällaisille käyttäjille yhtiöllä on omat ohjeet, joita kannattaa noudattaa, jotta ylimääräisiltä ongelmilta vältytään. Kaikki asennusohjeet käyttäjien kommentteja myöten löytyvät alla olevan ”lue lisää” -linkin takaa.

  OnePlus Forum, OxygenOS 2.1.4 for the OnePlus One

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju