Mobiili.fi OnePlus One ja OnePlus 2 saavat Android Marshmallowin ensi vuoden alussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus 2 ja StyleSwap-kuoret


  OnePlus on keskustelupalstallaan antanut alustavaa aikataulua Android Marshmallow -päivityksen saapumisesta OnePlus One- ja OnePlus 2 -puhelimille. Android 6.0 on yhtiön mukaan saapumassa laitteille ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

  OnePlus on kehitellyt Googlen Androidista oman OxygenOS-käyttöjärjestelmänsä, joka tällä hetkellä pohjautuu Android Lollipopiin. OxygenOS tullaan kuitenkin päivittämään Android 6.0 Marshmallowiin, mutta työ vie oman aikansa, ja niinpä päivitys on käyttäjille tulossa vasta ensi vuoden puolella. Tässä vaiheessa yhtiöstä ei kerrottu vielä sen tarkempaa aikataulua, kuin että Marshmallow on tulossa ensimmäisellä vuosineljänneksellä, eli tammikuun ja maaliskuun välisenä aikana. Tarkempaa aikataulua on luvassa myöhemmin. Uuden OnePlus X -mallin Marshmallow-päivityksestä ei vielä mainittu mitään.

  Yksi Android 6.0 Marshmallowin uudistuksista on natiivituki sormenjälkitunnistimille. OnePlus 2 sisältää sormenjälkitunnistimen, ja yhtiö onkin saanut toiveita, että se avaisi tunnistimen ohjelmointirajapinnan sovelluskehittäjien käyttöön. Nyt yhtiöstä ilmoitettiin, että se ei aio tuoda tarjolle erillistä rajapintaa, sillä se aikoo käyttää Android Marshmallowin natiivitukea sormenjälkitunnistimelle, jolloin kehittäjät voivat käyttää Googlen tarjoamaa rajapintaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju