Myyty Oneplus One 64bg, 40e Kajaani

Tila
Ei auki vastauksille.

MrKi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
18   0   0
Liittynyt
1.12.2013
Viestit
586
Reaktiopisteet
182
Puhelinmalli
Huawei P30 Pro
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
SIM-lukittu
Ei
Väri
Sandstone Black
Tallennustila
64
Kunto
7/10
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
40
Sijainti
Kajaani
Toimitustavat
Posti, nouto
Laitetaan myyntiin pala nostalgiaa. Eli hyväkuntoinen Oneplus One 64gb;n muistilla. Vaihdoin puhelimeen näytön ja rungon n. vuosi sitten, sen jälkeen ollut pöytälaatikossa ja välillä nostettu pöydälle ottamaan aurinkoa. Näyttö on ostettu ebaystä, ei ole alkuperäislaatuinen, mutta toimiva peli kyllä. Kuvassa näkyy yksi kuollut pikseli alareunassa keskellä. Takakuori on enemmän elämää nähnyt ja sim-kelkan vieressä lähtenyt pala (kuvat). Sisälle ajettu uusin LineageOS, Android 9:llä.
Sovellukset pelittää, paitsi jostain syystä Osuuspankin sovellus lukee tuon LineageOs:in rootatuksi vaikka ei ole. Eli se ei toimi. Nordean sovellus toimi kyllä.

Laatikossa on puhelimeen myös uusi akku, jonka olen palauttamassa koska oli melko turha ostos vähän käytön takia. Jos haluaa sen mukaan niin laitetaan vähän euroja päälle niin senkin saa pakettiin.

Hinnoittelu on vaikeaa, mutta mennään asetetulla pyynnillä. Muuten jää laatikkoon odottelemaan tulevia operaattoreiden vaihtohyvitysbonuksia.
Kivahan tällä on ollut kikkailla uusia käyttiksiä jne., olisin ottanut koekäyttöön arkeen jos olisi tuo OP:n sovellus toiminut.
 

Liitteet

Pupri

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
81   0   0
Liittynyt
20.9.2012
Viestit
505
Reaktiopisteet
16
Puhelinmalli
Kaikki mahdolliset
40€ posteineen
40€+ postit jos uusi akku mukaan
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom