Mobiili.fi OnePlus matkaa Suomeen Slush -tapahtumaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2141
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  OnePlus on ilmoittanut verkkosivuillaan, että se saapuu Suomeen Slush -tapahtumaan, joka pidetään ensi viikolla. Yhtiö kertoo, että se tulee kiertämään Eurooppaa ja ensimmäinen pysähdyspaikka on Helsingissä. Slush 2015 on teknologiaan ja sen saralla toimiviin startuppeihin keskittynyt tapahtuma. Se järjestetään tänä vuonna 11. – 12. marraskuuta.

  Slush on kasvanut vuosi vuodelta ja on varsin iso juttu, että ympäri maailmaa tunnettu OnePlus saapuu kyseiseen tapahtumaan. OnePlus järjestää myös kilpailun, jonka viisi voittajaa yhtiö ottaa mukaan Slushiin. Liput Slushiin maksaa satoja euroja, joten jos kiinnostusta tapahtumaa kohtaan löytyy, OnePlus tarjoaa yhden tavan päästä sinne. OnePlus -fanin täytyy julkaista itsestään video, esimerkiksi YouTubessa, Vinessä tai Twitterissä, ja kertoa, miksi juuri hänen täytyisi päästä OnePlussan mukaan. Yhtiö ilmoittaa voittajat viikonloppuna.

  OnePlus tuonee mukanaan sen uusimmat älypuhelimet OnePlus 2:n ja OnePlus X:n. Tällä hetkellä huhuissa ei pyöri uusia OnePlussan puhelimia, joten Slushissa yhtiö tuskin esittelee uutta puhelinta. Saa nähdä, onko OnePlussalla ässä hihassaan.

  [​IMG]
  OnePlus 2

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju