Mobiili.fi OnePlus kokeilee uutta myyntikikkaa – X-puhelimen saa ilman kutsua joka tiistai

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2147
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  OnePlussaa on kritisoitu sen kutsujärjestelmästään. Se on kuitenkin pyrkinyt vähentämään sen käyttöä ja luopumaan siitä mahdollisimman nopeasti. Hiljattain OnePlus aloitti OnePlus 2 -älypuhelimen myynnin ilman kutsua. Uusin OnePlus X:n hankkiminen helpottui tänään, mutta täysin ilman kutsuja puhelinta ei vielä myydä.

  Tästä päivästä lähtien OnePlus tuo X-puhelimensa avoimeen myyntiin joka tiistai. Tämä jatkunee niin kauan kunnes yhtiö luopuu kokonaan kutsujärjestelmästä. Tällä hetkellä OnePlus X:n perusversiota, eli Onyx-versiota, on tarjolla, mutta keraamista erikoisversiota ei varastossa ole.

  [​IMG]
  OnePlus X


  Valmistustavasta riippumatta OnePlus X on 6,9 millimetriä paksu. Paino sen sijaan vaihtelee 138 grammasta 160 grammaan, keraamisen version ollessa ymmärrettävästi painavampi. Puhelimen etupuolelta löytyy 5-tuumainen Corning Gorilla Glass 3:lla suojattu näyttö, jonka tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä eli 441 pikseliä tuumaa kohti.

  Sisäpuolella hyrrää neliytiminen ja 2,3 gigahertsinen Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri. Tukena on kolme gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, muistikorttipaikka ja 2525 milliampeeritunnin akku. Kuvista vastaavat 13 ja 8 megapikselin kamerat ja kaiken yhdistää yhtiön oma Android 5.1:n päällä toimiva OxygenOS-käyttöliittymä.

  OnePlus X:n perusversio maksaa 269 euroa. Sen voit hankkia itsellesi tai ystävälläsi OnePlussan verkkokaupasta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju