Mobiili.fi OnePlus kiisti mutta samalla myönsi huhut: OnePlus 3:n tuotanto yhä käynnissä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2118
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus 3.


  Suositun OnePlus 3:n puhelimen tuotanto on yhä käynnissä vastakkaisista huhuista huolimatta, on OnePlus vahvistanut Android Authority -sivustolle.

  Aiemmin huhuttiin, että OnePlus 3:n tuotanto olisi lopetettu ja OnePlus olisi siirtymässä uuteen malliin, nimeltään esimerkiksi OnePlus 3S, joka tulisi Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiirillä ja AMOLED-näytön sijaan LCD-näytöllä.

  Uuden mallin syyksi väitetty pula AMOLED-tekniikan näytöistä on hidastanut OnePlus 3:n tuotantoa, OnePlussan toimitusjohtaja Carl Pei on kuitenkin myös nyt myöntänyt.

  ”Kysyntä AMOLEDille on korkeampi 2016 kuin mihin ala oli valmistautunut, yleisesti odotuksia heikemmän AMOLED-kysynnän vuonna 2015 jälkeen. Tuotantokapasiteettia leikattiin sen seurauksena. Näin, viiveajat ovat nousseet dramaattisesti”, totesi Pei OnePlusan keskustelupalstalla. ”Joten kun kun näimme OnePlus 3:n vahvan kysynnän, välittömästi aloimme nostamaan AMOLED-tilauksiamme mutta toimitukset tulevat paljon myöhemmin verrattuna tilanteeseen, jossa olimme 2014 ja 2015. Näin ollen meiltä kestää yhä kuukauden toimittaa tänään tehdyt OnePlus 3 -tilaukset, mikä on todella huono ostokokemus tuotteelle, joka on ollut markkinoilla jo kuukausia.”

  Pei ei kuitenkaan tarjonnut varsinaisia ratkaisuja tilanteeseen. Hän mainitsi vielä erikseen ”AMOLED > LCD” tarkoittaen AMOLED-näyttöjen olevan parempia.

  Huhut uudesta OnePlus 3S -mallista LCD-näytöllä voivat hyvinkin pitää kutinsa tulevaisuudessa. Tai ainakin OnePlus 4:ään voidaan vakavasti harkita LCD-näyttöä. Mutta aivan vielä OnePlus 3:n tarina ei ole lopussa. Toistaiseksi sitä vielä valmistetaan ja myydään.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju