Mobiili.fi OnePlus kiistää jyrkästi spekulaatiot: uutta huippupuhelinta ei lanseerata 7. huhtikuuta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]OnePlus ei tule lanseeraamaan uutta OnePlus 3 -huippupuhelintaan 7. huhtikuuta, toisin kuin viimeisimmissä villeissä spekulaatioissa oli arveltu.

  Puheet OnePlus 3:n tulosta jo vajaan parin viikon päästä kiihtyivät, kun laitteen väitetyt tekniset tiedot vuotivat verkkoon aiemmin tällä viikolla. OnePlus on järjestämässä tilaisuutta Kiinassa 7. huhtikuuta, joten spekulaattorit ynnäsivät nämä nopeasti yhteen ja väite lähes välittömästä julkistuksesta oli valmis leviämään.

  Nyt OnePlus on katkaissut puheilta kuitenkin kerralla siivet kertomalla tulevan Kiinan tilaisuutensa luonteesta. ”Huhtikuun 7. päivän tilaisuutemme keskittyy Kiinan markkinaan. Me emme tule lanseeraamaan seuraavaa laitettamme silloin”, todettiin OnePlussalta Android Authority -sivustolle.

  Muutenkaan OnePlus ei ollut halukas kommentoimaan odotettavissa olevaa uutta huippupuhelintaan. ”Ainoa asia, minkä voimme vahvistaa on että, se tulee olemaan upea tuote”, yhtiöstä tyydyttiin toteamaan.

  Väitettyjen vuotaneiden tietojen mukaan OnePlus 3 sisältäisi Qualcommin viimeisimmän ja tehokkaimman Snapdragon 820 -piirin, 16 ja kahdeksan megapikselin kamerat, neljä gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä nyt Androidin 6.0.1 Marshmallow -käyttöjärjestelmäversion. Näytön tarkkuus olisi 1920×1080 pikseliä eli Full HD -tasoa. Näytön kooksi on erikseen aiemmin huhuttu aiemmasta tuttua 5,5 tuumaa.

  Lisäksi OnePlussan perustajajäsen Carl Pei on kertonut, että edeltävän OnePlus 2 -mallin hieman vaisun vastaanoton jälkeen yhtiö aikoo seuraavalla mallilla saada jälleen räväkämmän vastaanoton, eli odotettavissa voisi olla teknisten päivitysten ohella ainakin uusittu ulkonäkö ja mahdollisesti jotain muutakin uutta ja mielenkiintoista.

  OnePlus 3:aa ei nähdä vielä 7. huhtikuuta, mutta melko piakkoin sen pitäisi päivänvalo nähdä jos ja kun aiemmat lupaukset sen tulosta toisella vuosineljänneksellä eli huhti-kesäkuussa pitävät kutinsa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju