OnePlus-käyttäjien tunteet kuumentuvat: missä viipyy päivitys?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

OnePlus 2.


OnePlus-puhelimista on tullut nopeasti suosittuja erityisesti varhaisten omaksujien keskuudessa. Uusimmat viime vuoden OnePlus 3 ja OnePlus 3T -puhelimet ovat päivittyneet kiitettävästi, ja ovat nyt jo Android-versiossa 7.1.1 Nougat.

OnePlus 2:lle ja OnePlus X:lle Nougat-päivitystä ei kuitenkaan ole kuulunut, mikä on saanut niiden käyttäjät liikkeelle. OnePlus 2:lle päivitystä vaaditaan ”adressilla” Thunderclap-joukkoistussivustolla.

OnePlus X:lle Nougatia ei nähtäne jatkossakaan, sillä sen Qualcommin Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri rajaa sen suoraan tuettavien laitteiden ulkopuolelle. OnePlus X:n tuorein päivitys on viime marraskuulta. OnePlus 2 sai juuri hiljattain OxygenOS 3.5.8 -päivityksen, jonka myötä myös Android-tietoturva nousi maaliskuun päivitystasolle, mutta päivitys jatkoi edelleen Marshmallow-versiona. OnePlus on itse luvannut aiemmin tuoda Nougatin myös OnePlus 2:lle, mutta ei ole viime aikoina asiaa mitenkään kommentoinut.

OnePlus 3 ja 3T saivat oman Nougat-päivityksensä juuri ja juuri viime vuoden puolella, kuten OnePlus oli myös luvannut. Suuren päivityksen kiirehtiminen julkaistavaksi ennen vuodenvaihdetta johti myös pieniniin ongelmiin päivityksessä, jotka piti korjata seuraavalla korjauspäivityksessä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom