Mobiili.fi OnePlus julkaisi kameramaistiaisia pian julkaistavasta uutuuspuhelimestaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2095
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  OnePlus 3:n julkaisuun on aikaa alle viikko, ja makupaloja laitteesta on jo putoillut useaan otteeseen. Tällä kertaa OnePlus julkaisi Twitter-tilillään neljä kuvaa, jotka on otettu tulevalla OnePlus 3:lla.

  Twitterissä julkaistut kuvat antavat jo jonkinlaisen käsityksen tulevan OnePlus 3:n kamerasta, mutta kuvat ovat toki alkuperäisestä pienennettyjä ja uudelleenpakattuja, eli aivan kaikkea ne eivät kameran laadusta kerro.

  Kameranäytteitä OnePlussan tulevasta puhelimesta on julkaistu jo aiemminkin, nimittäin vain muutama päivä sitten yhtiön perustaja Pete Lau esitteli kiinalaisessa Weibo-palvelussa OnePlus 3:lla otettuja kuvia. Tuolloin pääpaino oli ruokakuvissa, tällä kertaa julkaistiin enemmänkin maisemakuvia.

  [​IMG]

  [​IMG]

  OnePlus 3:n optisella kuvanvakautuksella varustetun takakameran tarkkuus on ennakkotietojen mukaan 16 megapikseliä. Etukamerassa megapikseleitä on kahdeksan.

  [​IMG]

  [​IMG]  OnePlus 3:n julkistus tapahtuu 14. kesäkuuta, eli ensi viikolla. OnePlus 3 tullaan esittelemään virtuaalitodellisuustilaisuudessa The Loopiksi kutsutussa virtuaaliympäristössä, ja ensimmäisten kahden tunnin ajan laite on tilattavissa vain The Loopista. Sen jälkeen laite tulee yleiseen myyntiin valmistajan verkkokaupassa, eikä aiemmista OnePlus-julkaisuista tuttua kutsujärjestelmää enää käytetä, vaan kaikki halukkaat voivat puhelimen heti tilata.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju