Mobiili.fi OnePlus jonotutti satoja ihmisiä – tarjolla vain 20 OnePlus 2:ta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus 2


  Tuoreimmassa julkisuustempauksessaan OnePlus sai kokoon mittavan joukon jonottamaan yhtiön uutta puhelinta. Tarjolla oli kuitenkin alusta asti vain parikymmentä laitetta, mikä aiheutti närää OnePlus-asiakkaiden joukossa.

  OnePlus järjesti menneenä tiistaina Pariisissa erityisen myyntitapahtuman. Yhtiö ilmoitti paikallisille faneilleen, että paikanpäällä myytäisiin uutta OnePlus 2 -puhelinta kello 11 alkaen ja niin kauan kuin tavaraa riittää. Lisäksi ilmoituksessa kehoitettiin tulemaan paikalle ajoissa erittäin rajallisen saatavuuden vuoksi.

  Paikalle saapuikin OnePlus-foorumien perusteella yli 200 innokasta ostajaa. Ikävä kyllä yhtiö ei valehdellut saatavuuden rajallisuuden kanssa, sillä tarjolla oli alusta asti vain 20 puhelinta. Tästä huolimatta mittavan jonon annettiin muodostua ja odottaa tuntikausia.

  Lähes tahalliselta jekulta vaikuttava tempaus on herättänyt närää useiden OnePlus-fanien keskuudessa. Toisaalla kansan oloa on kuitenkin helpottanut se, että nähtävästi kaikille paikalle saapuneille jaettiin kutsut. Tyhjin käsin jääneet pariisilaiset pääsevät siis tilaamaan oman OnePlus 2 -puhelimensa pian. Puhelimen verkko-ostaminen on onnistunut kutsun omaavilta jo parin päivän ajan.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju