OnePlus esitteli erikoisversion huippupuhelimestaan – hyvin rajattu erikoiserä

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
oneplus_2017-maaliskuuta-15-700x350.jpg


OnePlus on tänään esitellyt erikoisversion OnePlus 3T -puhelimestaan. Kuten ennakkoon jo ounasteltiin, kyseessä on ranskalaiselle Colette-muotimyymälälle suunnattu erikoisversio. Hyvin rajallisesti tarjolle tulevan erikoisversion voi ostaa vain Colettelta, Pariisista.

OnePlussan mukaan muotimyymälä Coletten kanssa toteutetut OnePlussan pop-up -myymälät Pariisissa ovat olleet hyvin suosittuja, joten yhtiöt päättivät jatkaa yhteistyötä 3T-erikoisversion kanssa. Coletten 20-vuotisjuhlien kunniaksi valmistettu OnePlus 3T colette edition on väritykseltään täysin musta, ja näin poikkeaa aiemmista 3T-malleista, jotka ovat olleet tarjolla Gunmetal- ja Soft Gold -väreissä. Tallennustilaa erikoisversiossa on 128 gigatavua ja värityksen lisäksi erikoisversion tunnistaa takakuoreen kaiverretusta colette-tekstistä.

Erikoisversiota tulee tarjolle vain 250 kappaletta ja hintaa sillä on 479 euroa. Nopeimmat ostajat saavat mukaan myös OnePlussan Bullet-kuulokkeet. Laite tulee myyntiin vain Coletten myymälässä Pariisissa ja myynti alkaa 21. maaliskuuta kello 11.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom