Mobiili.fi OnePlus aloitti vihdoin ja viimein Marshmallow-päivitykset OnePlus X:lle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus X.


  Kun monille muille puhelimille odotetaan jo Android 7.0 Nougat -päivityksiä, päivittää OnePlus vasta OnePlus X -malliaan edelliseen Android-versioon eli 6.0.1 Marshmallowiin.

  OnePlus on kertonut nyt aloittaneensa verkon yli tapahtuvan OxygenOS 3.1.2 -päivityksen jakelun.

  Päivitys sisältää pitkän listan uudistuksia, joista tärkein on tietenkin käyttöjärjestelmäversion päivitys Android 6.0.1:een. Lisäksi mukana on Launcherin päivityksiä (uusia kuvakkeita, Google-hakupalkin kustomointi, uudistettu taustakuvan valitsin), muutoksia asetuksissa (sovellusten luvat sekä hälytysten kustomointi), mukaan tulevia uusia sovelluksia (OnePlus-musiikkisoitin ja -galleria), lokakuun Android-tietoturvakorjaukset sekä lisäksi virhekorjauksia ja yleisiä parannuksia järjestelmän suorituskykyyn.

  OnePlus kertoo lisäksi, että päivityksessä on tiedossa yksi ongelma: Facebook ja Facebook Messenger -sovelluksille pitää antaa asetuksista käsin lupa tallennukselle tai muuten ne kaatuvat kamera sovellusten kautta käytettäessä.

  OxygenOS 3.1.2:ta jaellaan vaiheittain, joten se tulee saatavilla laitteille eri aikoina eikä tämän takia välttämättä näy vielä juuri omassa puhelimessasi.

  OnePlussan lippulaivamallin OnePlus 3:n osalta on kerrottu aktiivisesti työstettävän Android 7.0 Nougat -päivitystä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju