• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty OnePlus 8 Pro 12/256gb sinisenä + Sandstone suojakuori + Ultimate shield panssarilasi *790€@Hki*

Tila
Ei auki vastauksille.

Anademus

Puhelinkokemusseikkailija
Palaute - 100%
29   0   0
Liittynyt
10.11.2019
Viestit
3006
Reaktiopisteet
3350
Puhelinmalli
Joku lippulaiva
Takuu
Kyllä, Elisalle 22.4. alkaen
Kuitti
Kyllä
SIM-lukittu
Ei
Väri
Sininen
Tallennustila
256 Gb
Kunto
Uudenveroinen / erinomainen
Vaihto
Ei ehkä...
Hintapyyntö
790€ sis. smartpostin
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
Nouto, Posti
Myyjän nimi
Antti
Myyjän sähköposti
Yv
Myyjän puhelinnumero
Yv
Noniin elikkäs, tässä olisi tämmöinen erittäin hyväkuntoinen OnePlus 8 Pro 12 / 256GB versiona ja täydellisenä kattauksena.

Omasta mielestä iskevin OP 8 Pro väri tänä vuonna, Ultramarine blue. Alkuperäinen musta Sandstone -kuori ostettu erikseen mukaan.

Lisäksi olen asentanut tuohon Ultimate shieldin UV-panssarilasin, joka suojaa näyttöä. Se oli jotain kolmisen kymppiä.

Laatikossa on laturi ja johto käyttämättömänä, sekä läpinäkyvä kuori joka tuli boksissa. Takuukuitti löytyy Elisalle, 22.4. alkaen.

Laite on erinomaisessa kunnossa, mitään vikoja ei tietääkseni ole. Näyttö ei viherrä ja tulee siistinä, kuten nämä yleensäkin minulta saa. Ei ole käytetty vasarana, eikä hiomakoneena, vaan älypuhelimena huolellisessa käytössä.

Myyn ihan vain vaihtelun vuoksi. Tämän vuoden parasta Androidia sitä etsivälle.

Sijainti: Helsinki
Toimitus: Nouto, Posti
Takuu: Kyllä, Elisalle 22.4. alkaen
Hinta: 790€ sis. smartpostin, maksu MobilePay tai tilisiirto

Ota yhteyttä viestillä. 👍
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom