• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty OnePlus 7T 8/128 GB

Tila
Ei auki vastauksille.

heiskanenej

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
25.11.2010
Viestit
420
Reaktiopisteet
99
Takuu
On, ostettu 1.11.2019
Kuitti
On
SIM-lukittu
Ei
Väri
Glacier Blue
Tallennustila
128 GB
Kunto
Erittäin hyvä
Vaihto
Ehkä
Hintapyyntö
320
Sijainti
Kuopio
Toimitustavat
Kasvotusten, postitus onnistuu
Myyjän nimi
Erkki Heiskanen
Myyjän sähköposti
heiskanenej@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0505645870
Myydään 1.11.2019 ostettu glacier blue-värinen OnePlus 7T. Takuuta siis vielä reilu vuosi jäljellä. Näytön suojana ollut panssarilasi lähes koko ajan ja puhelin ollut aina suojakotelossa. Näin ollen puhelin on täysin uutta vastaavassa kunnossa. Mukaan alkuperäinen paketti kaikkina tarvikkeineen, tietenkin takuukuitti sekä kaksi OnePlussan suojakuorta (Protective Sandstone & Bumper Karbon).

Mieluiten myynti kasvotusten, postituskin onnistuu. Harkitsen vaihdossa iPhoneja.
D0710315-E975-4881-9C5E-DE03156F80D2.jpeg 6E186108-4995-41BD-B486-E758946E9E2C.jpeg 1C15B32B-B3C0-406E-AE9F-AFC5E776C06F.jpeg
 
Viimeksi moderaattorin editoima:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom