• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty OnePlus 5 64Gb 270€

Tila
Ei auki vastauksille.

Wanha

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
10   0   0
Liittynyt
9.9.2010
Viestit
1528
Reaktiopisteet
567
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S10+
Takuu
Kyllä 6.10.2019 asti
Kuitti
Kyllä
SIM-lukittu
Ei
Väri
Slate gray
Tallennustila
64Gb
Kunto
9+
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
270€
Sijainti
-
Toimitustavat
Posti, nouto
Myyjän nimi
-
Myyjän sähköposti
YV:nä
Myyjän puhelinnumero
YV:nä
Myydään siis huippukuntoinen OnePlus 5, jota pidetty kuin kukkaa kämmenellä. Ollut suojakotelossa alusta asti ja näytössä vielä tehtaalla asennettu kalvo kiinni. Latausportin yhdestä syrjästä ihan todella pieni pala maalia lähtenyt ilmeisesti laturiin laittaessa ja siksi kunto ei ihan kymppi. Täydellinen myyntipakkaus kuitteineen ja käytössä ollut Screenorin läpinäkyvä suojakotelo kuuluu kauppaan. Ei vaihtoja ja tyyli on se, että rahat tilillä -> paketti postiin, ellei nouto onnistu.
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:

Wanha

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
10   0   0
Liittynyt
9.9.2010
Viestit
1528
Reaktiopisteet
567
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S10+
Ostakaa pois. Ei kyllä pitäisi hinnankiroissa olla!
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom