• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty OnePlus 3T --> Sony Xperia X Compactiin

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
12.3.2017
Viestit
9
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Google Pixel
Takuu
Elisa 9.1.2017 alkaen
Kuitti
Elisa 9.1.2017
Väri
Gunmetal
Tallennustila
6GB Ram, 64GB Storage
Kunto
Uudenveroinen, virheetön
Vaihto
Sony Xperia X Compact
Hintapyyntö
Vaihto/390 euroa
Sijainti
Kotka
Toimitustavat
Kaikki käy kunhan sovitaan.
Myyjän nimi
Pekka
Myyjän sähköposti
psorjonen@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
annetaan kauppaa käydessä
Hommasin 9.1.2017 OnePlus 3T:n ja nyt pari kuukautta käyttäneenä totean vain, että onpa pahuksen erinomaisen loistava ja nopea puhelin mutta minulle LIIAN ISO. En niin paljoa surffaile tai muutenkaan tarvitse suurta näyttöä, halusin vaan laatu-hintasuhteeltaan parhaan.

Nyt siis luopuisin tuosta OnePlus 3T:stä uudehkoa Sony Xperia X Compactia vastaan.

Itse siirryin Lumiasta pois vain yhden diabetessovelluksen vuoksi, sitä kun ei saa Window Phonelle, löytyy vain Androidille. Itselle siis riittäisi pienikokoinenkin androidluuri (se kun on samalla myös verensokerimittarini) kunhan Messenger, Whatsapp ja sähköposti pelaa vikkelästii, kamera ottaa kohtuullisia kuvia sekä satunnaisesti iltapäivälehtien otsikot pystyy lukemaan. Mutta tietysti pitää olla se tunne, että kädessä on parasta mitä siinä KOKOLUOKASSA löytyy. Muita kuin Sony Xperia X Compact on turha tarjota. Olen päätökseni sen suhteen tehnyt.

ps. Oneplus 3T:ssä läpinäkyvä Roybensin "Anti-Knock" silikonisuoja sekä tehtaan "näytönsuoja" uudesta asti.

ps2. Suoraan sähköpostiin ehdotuksia, turha niitä tässä kaiken kansan nähtävänä on vatvoa.

Roybens-Anti-Knock-Oneplus-3-Cases-Original-Transparent-Clear-Cover-For-Oneplus-3-Silicone-TPU-Case.jpg
 
Viimeksi muokattu:

petedad

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
14   0   0
Liittynyt
7.11.2006
Viestit
438
Reaktiopisteet
10
Puhelinmalli
Xperia 1 II
Onko normi x liika iso?
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom