• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty OnePlus 3T 128Gb Gunmetal -> iPhone

Tila
Ei auki vastauksille.

ffields

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
31.8.2012
Viestit
14
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
iPhone 11 128
Takuu
On, 27.12.2016 alkaen
Kuitti
On, Elisalle
Väri
Tumma, Gunmetal
Tallennustila
128
Kunto
uudenveroinen
Vaihto
Vain ja ainoastaan Iphone
Hintapyyntö
390 tai asiallinen tarjous
Sijainti
Lappeenranta
Toimitustavat
F2F
Myyjän nimi
Marko T
Myyjän sähköposti
yv
Myyjän puhelinnumero
yv
Myydään tai Vaihdetaan uudenveroinen OP3T 128gb.
Vaihtoon kelpaa iPhone 6 6S 7, mielellään plus kokoisena. Ja ei 16 tai 32 muistilla.
Väliraha vaihdokin mukaan.

Mukaan tulee myyntipaketti+sisältö, sekä oneplussan oma musta flipcover ja asentamaton alkuperäinen lasisuoja. Ja yksi tarvike USB C-mini USB adapteri ja USB C piuha. Näytössä on vielä paikoillaan tehtaan oma suojamuovi.

Postituskin voisi olla mahdollinen mutta vaihdot vain F2F. Vaihtopaikka jos löytyy tunnin ajomatkan päästä Lappeenrannasta, niin ei ongelmaa.

IMG-20170313-WA0000.jpg
 
Viimeksi moderaattorin editoima:

kowardi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
245   0   0
Liittynyt
20.5.2011
Viestit
12650
Reaktiopisteet
18055
Puhelinmalli
joku lippulaiva
Voisi miettiä jotain, jatketaan YV ;)
 

ffields

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
31.8.2012
Viestit
14
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
iPhone 11 128
Ei päästy vaihdosta sopimukseen, odottaa yhä uutta omistajaa.

Myös asiallisia tarjouksia kuunnellaan.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom