• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty OnePlus 3T 128 Gt Midnight Black

Tila
Ei auki vastauksille.

tOZ

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
29.5.2013
Viestit
27
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
iPhone X
Takuu
Kyllä, 28.3.2017 alkaen
Kuitti
Kyllä
Väri
Midnight Black
Tallennustila
128 Gt
Kunto
Uudenveroinen
Vaihto
Kyllä, Applen laitteet
Hintapyyntö
450
Sijainti
Lahti / Hyvinkää
Toimitustavat
Nouto / Postitus
Myyjän nimi
Tommi
Myyjän sähköposti
tommi.eloharju@gmail.com
Myydään/Vaihdetaan OP 3T, joka on täysin uutta vastaavassa kunnossa, laitteessa ei ole edes käynyt sim-kortti sisällä. Laite on ostettu 28.3. Elisan verkkokaupasta ja kuitti löytyy.

Myynnin/Vaihdon syy on kun halusin uudelleen antaa mahdollisuuden Android luurille, mutta sovellusten asentamisen jälkeen tuntui omppu silti paremmalta.

Puhelimeen siis päivitetty uusin virallinen 7.1.1, jonka vuoksi sitä ei voi mielestäni enää palauttaa, joten luuri lähtee myyntiin. Luurin mukana lähtee originaali musta silikoni kuori, mikä tuli puhelimen mukana.

Vaihdossa voi ehdottaa kaikkia Applen laitteita, erityisesti kiinnostaisi Watch S2.
 

Liitteet

 • IMG_0433.JPG
  IMG_0433.JPG
  342.8 KB · Katsottu: 141
 • IMG_0434.JPG
  IMG_0434.JPG
  238.6 KB · Katsottu: 142
 • IMG_0436.JPG
  IMG_0436.JPG
  240.5 KB · Katsottu: 176
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom