• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty OnePlus 3

Tila
Ei auki vastauksille.

Neutral

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
6   0   0
Liittynyt
4.3.2011
Viestit
681
Reaktiopisteet
233
Puhelinmalli
iPhone 11, Huawei P20 pro
Takuu
OnePlus suoraan 6/2016 alkanut 24kk
Kuitti
On
SIM-lukittu
Ei
Väri
Craphite
Tallennustila
64GB
Kunto
Erinomainen
Vaihto
Pienempään, vain uudenkarheisiin
Hintapyyntö
360
Sijainti
joensuu
Toimitustavat
Nouto, postitus kun rahat tilillä (nordea ja s-pankki näkyy heti)
Myyjän nimi
yv:llä
Myyjän sähköposti
yv
Myyjän puhelinnumero
yv
Todettu hieman liian isoksi omiin näppeihin. Puhelimen ainoa käytönjälki, hiuksenhieno 3-4mm pitkä ohut naarmu näytön oikeassa reunassa näkyy vain näyttö pimeänä ja silloin pitää erikseen etsiä silmiin. Ei näy näyttö päällä. Muuten näytössä lasikalvo ja puhelin kaikin puolin virheetön. Kuvassa näkyvät härpäkkeen, tehdaspaketti sis ja yksi kirkas suojakotelo mukaan.

Vaihto max 5,2" näytöllä olevaan uudenkarheaan luuriin. Suora myyntikin jees. Haetuin luuri olisi
nexus 5X.

Nopein saa tästä foorumin halvimpaan hintaan. Yhteydet yv, viesti, whatsapp, sposti..
 
Viimeksi muokattu:

Avantasia

Konkari
Palaute - 100%
83   0   0
Liittynyt
10.5.2006
Viestit
2033
Reaktiopisteet
1267
Puhelinmalli
Vaihtuva
Ja täältä löytyy 32gb nexus 5x :) Laittelehan yv jos kiinnostaa.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom