Mobiili.fi OnePlus 3 väitetyissä vuotokuvissa – ulkoasu uudistumassa reilusti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kiinalainen OnePlus on huhujen mukaan julkaisemassa seuraavan ”lippulaivojen tappajansa” vielä tämän kuun aikana, ja nyt tuo tuleva OnePlus 3 esiintyy väitteen mukaan näissä kiinalaisessa sosiaalisessa mediassa julkaistuissa kuvissa.

  Mikäli väite pitää paikkansa, eroaa OnePlus 3 varsin selvästi edeltäjistään. Takaosan muotoilu kameroineen ja antenniraitoineen muistuttaa esimerkiksi useita HTC:n puhelimia tai hiljattain vuotokuvissa nähtyä Samsungin tulevaa Galaxy C5 -mallia.

  Takaosan materiaali ei kuvan perusteella näytä OnePlussalle ominaiselta karhealta sandstone-pinnalta, mutta on toki mahdollista ettei kuva näytä materiaalia kunnolla ja voihan OnePlus 3 saada myös useita erilaisia kuorimateriaaleja edeltäjänsä tavoin. Laitteen sivuilta löytyvien painikkeiden perusteella sen voisi uskoa olevan tuleva OnePlus 3.

  [​IMG]

  Etupuolelta löytyy erillinen kotinäppäin ja etupaneeli näyttäisi olevan 2,5D-tyyppinen, eli reunoiltaan pyöristetty. Näytön reunukset näyttävän kohtuullisen kapeilta näytön kokoon verrattuna.

  Huhuttuja teknisiä ominaisuuksia ovat Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri sekä mahdollisesti mallista riippuen neljä tai peräti kuusi gigatavua RAM-muistia. Full HD -näytön kooksi kerrotaan hieman yllättäen vain viisi tuumaa, mikä kuvista uutisoineen GSMArenan mukaan saattaisi tarkoittaa, että tulossa on myöhemmin myös isompi versio OnePlus 3:sta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju