Mobiili.fi OnePlus 3 tulee kesällä – uutta muotoilua luvassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2184
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus 2.


  Kiinalainen OnePlus on kolmen puhelimensa myötä noussut jo kulttimaineeseen. Yhtiön ensimmäinen malli, OnePlus One, saavutti toissavuonna paljon huomiota suorituskyvyllään, edullisella hinnallaan ja erikoisilla myyntitempauksillaan. Sen seuraaja, OnePlus 2, on myynyt enemmän, mutta vastaanotto on muuten ollut vaisumpi. OnePlus 3:n kohdalla yhtiö aikoo palata juurilleen ja saada aikaan samanlaisen ilmiön, kuin ensimmäisellä mallillaan.

  OnePlus 3:n julkaisu tapahtuu tämän vuoden toisella neljänneksellä, eli käytännössä viimeistään kesäkuussa. Näin kertoi OnePlussan perustajajäsen Carl Pei CNET:n haastattelussa. Aikataulu tarkoittaa, että OnePlus 3 julkaistaan alle vuosi OnePlus 2:n julkaisun jälkeen.

  Iso osa OnePlussan kolmen puhelimen, OnePlus Onen, OnePlus 2:n ja OnePlus X:n, saamasta huomiosta on yhtiön erikoisen myyntitaktiikan ansiota. Kaikki laitteet tulivat aluksi myyntiin vain rajattuja kutsuja vastaan, ja erityisesti OnePlus Onen saatavuus oli hyvin rajoitettua vielä kuukausia julkaisun jälkeen. Kutsuja on saanut paitsi jonottamalla ja puhelimen jo hankkineiden kavereiden kautta, myös erikoisten kilpailujen palkintointa. Toki myös muuta viehätysvoimaa yhtiön puhelimissa on ollut, ja seuraavan huippumallinsa yhtiö haluaakin saavan aikaan samaa erityistä tunnetta kuin OnePlus One aikoinaan. Tarkoitus on ottaa käyttöön ainakin uusi muotoilu, joka erottaa laitteen edeltäjästään.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju