Mobiili.fi OnePlus 3:n päivitysongelma takana päin – uusin ohjelmistoversio jälleen jaossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus 3.


  Keskeytetty OnePlus 3 -päivitysjakelu on nyt valmis alkamaan. Versionumeroltaan pykälän suurempi ohjelmistopäivitys suuntaa kaikille käyttäjille, oli vanha ongelmia aiheuttanut päivitys asennettu tai ei.

  [​IMG]
  OxygenOS.


  OnePlus aloitti alkuviikosta OxygenOS 3.2.0 -päivityksen jakamisen OnePlus 3-käyttäjille. Ikävä kyllä joillekin käyttäjistä ilmaantui odottamattomia ongelmia asennuksen jälkeen, minkä vuoksi jakelu keskeytettiin.

  Nyt OnePlus on aloittanut päivityksen jakelun uudelleen. Kyseessä on tällä kertaa OxygenOS 3.2.1, joka sisältää kaikki vanhan päivityksen uudistukset, kuten sRGB-tilan ja parannellun RAM-muistihallinnan.

  Lisäksi mukana tulee joitakin uusia pikkuparannuksia. Näihin lukeutuu esimerkiksi korjaus aiemman päivityksen aiheuttaneeseen ongelmaan, jossa SIM-kortin tunnistus saattoi epäonnistua.

  OnePlussan mukaan uusi OxygenOS 3.2.1 -päivitys jaetaan kaikille OnePlus 3 -käyttäjille. Mikäli aiemman 3.2.0-päivityksen ehti asentaa, saapuu laitteelle vain hyvin pieni lisäpäivityspaketti. Vanhemmasta versiosta päivittävät taas saavat kerralla kaikki 3.2.0-uudistukset sekä tuoreimmat lisäkorjaukset. Tuttuun tapaan jakelu tapahtuu vaiheittain, eli päivitys ei välttämättä näy kaikille heti, mutta sen pitäisi saapua ladattavaksi lähiaikoina.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju