1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi OnePlus 3:n ostamiseen ei tarvitse erillistä kutsua

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Metallikuorinen OnePlus 3 vuotaneessa tuotekuvassa.


  OnePlus 3:n julkaisupäivämäärä on selvinnyt, ja samassa yhteydessä yhtiön perustajajäsen Carl Pei myös mainitsi, ettei uusi puhelinmalli tule enää myyntiin monien harmitteleman kutsujärjestelmän kautta.

  Erityisesti yhtiön ensimmäinen puhelin, kulttimaineeseen kohonnut ”lippulaivojen tappaja” OnePlus One tuli tunnetuksi kutsujärjestelmästä, jossa laitteen ostamiseen vaadittiin erillinen kutsu. Kutsun saattoi saada esimerkiksi erilaisista kilpailuista, yhtiön omalta keskustelupalstalta tai puhelimen jo ostaneelta kaverilta.

  Yhtiön kannalta kutsujärjestelmä tietysti helpotti tilannetta huomattavasti, kun ei tiedossa ollut, kuinka kovaa kysyntää laitteelle olisi, ja kutsujen avulla laitteita saatiin myytyä sitä mukaan kun varastosaldot antoivat myöden. Kutsujärjestelmää käytettiin myös myöhemmin julkaistuissa OnePlus 2 – ja OnePlus X -malleissa, joskin niiden kohdalla päästiin jo selvästi nopeammin kutsuista yleiseen myyntiin. Tulevan OnePlus 3 -mallin kohdalla ei kutsuja enää käytetä lainkaan.

  OnePlus 3 esitellään virtuaalitodellisuustilaisuudessa The Loopiksi kutsutussa virtuaaliympäristössä 14. kesäkuuta, ja ensimmäisten kahden tunnin ajan laite on tilattavissa The Loopista. Tämä tarkoittaa, että ensimmäiset tilaajat joutuvat käyttämään VR-laseja päästäkseen tilausta tekemään, mutta kahden tunnin erikoismyynnin jälkeen laitteet tulevat yleisesti tilattaviksi OnePlussan verkkokauppaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju