Mobiili.fi OnePlus 3:n esittely ja ennakkomyynti alkavat virtuaalitodellisuudessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Viime kesänä OnePlus julkisti OnePlus 2 -huippupuhelimensa virtuaalitodellisuustilaisuudessa ja jakoi sen kunniaksi 30 000 kappaletta pahvisia VR-laseja. Tänä vuonna yhtiö pisti vielä pykälän verran paremmaksi jakamalla saman määrän muovirakenteisia Loop VR -laseja, kun OnePlus 3 -puhelimen julkistus vähitellen lähestyy.

  Sen lisäksi, että OnePlus 3 esitellään jälleen virtuaaliympäristössä, myös laitteen myynti alkaa keinotekoisella avaruusasemalla, jota OnePlus kutsuu nimellä ”The Loop”. Ensimmäisenä uutta puhelinta ostamaan mielivät joutuvat siis keinolla tai toisella hankkiutumaan virtuaalitodellisuuteen päästäkseen tilausta tekemään.

  [​IMG]

  Maksutta (pois lukien postikulut) jaetut 30 000 kappaletta Loop VR -laseja menivät nopeasti sen jälkeen, kun yhtiön toimitusjohtaja Carl Pei jakelusta kertoi yhtiön keskustelupalstalla. Onneksi OnePlus 3:n julkistustilaisuutta voi seurata myös muilla vastaavilla VR-ratkaisuilla, kuten Google Cardboard -laseilla.

  [​IMG]
  Metallikuorinen OnePlus 3 tietokoneella luodussa tuotekuvassa.


  OnePlus 3:sta on vuotanut jo muutamia kuvia, muun muassa varsin virallisen oloinen tuotekuva. Odotettavissa on Snapdragon 820 -suorittimella sekä huhujen mukaan mahdollisesti jopa kuuden gigatavun RAM-muistilla ja AMOLED-näytöllä varustettu puhelin, jonka takakuori näyttäisi edeltäjistään poiketen olevan metallipintainen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju