Mobiili.fi OnePlus 3:n AMOLED-näyttö peräisin Samsungilta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  OnePlussan uuden puhelinmallin näyttö saattaa strategisilta mitoiltaan vastata yhtiön aiempia huippumalleja, mutta siihen yhtäläisyydet sitten loppuvatkin. Läpimitta on edelleen 5,5 tuumaa ja tarkkuus Full HD -tasolla, eli 1920 x 1080 pikseliä, mutta siinä missä aiemmin käytössä olivat IPS LCD -näytöt, löytyy uutuudesta AMOLED-näyttö. Kenellekään tuskin tulee yllätyksenä, että AMOLED-näytöt OnePlussalle valmistaa Samsung.

  OnePlus kutsuu näyttöteknologiaa nimellä Optic AMOLED, mutta taustalla on Samsungin Super AMOLED. Aivan samanlainen näyttö ei kuitenkaan ole kyseessä kuin Samsungin omissa laitteissaan käyttämät näytöt, vaan sen kontrasti ja värilämpötilat on säädetty OnePlussan vaatimusten mukaisiksi, että näytön väritoisto olisi luonnollinen. Näyttöteknologiaa valotti OnePlussan perustajajäsen Carl Pei Redditin AMA-sessiossa. Hänen mukaansa OnePlus 3:n näyttö toimii myös erinomaisesti kirkkaassa päivänvalossa.

  Samaisessa Redditin kyselytuokiossa käsiteltiin myös muun muassa OnePlus 3:n akkua, joka on pienempi kuin edeltäjässä, eli OnePlus 2:ssa. Vaikka kapasiteetti on pudonnut 3300 milliampeeritunnista 3000 milliampeerituntiin, ei Pein mukaan kahden erilaisen laitteen akkukestoja voi päätellä pelkästä akun kapasiteetista. Lisäksi hän ylisti laitteen nopeaa Dash Charge -latausta. Pein mukaan nopean latauksen ansiosta ei tarvitse enää pitää kiinni ajatuksesta, että laite olisi joka yö latauksessa, vaan sitä voi ladata nopeasti silloin, kun tarve vaatii. OnePlussan mukaan laite saavuttaa yli 60 prosentin lataustason puolen tunnin latauksella.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju