Mobiili.fi OnePlus 3:lle päivitys – rikkoo jopa enemmän kuin korjaa?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus 3:n Oxygen OS 3.2.4 -päivitys.


  Suosioon Suomessakin noussut OnePlus 3 -älypuhelin on saanut uuden ohjelmistopäivityksen, joka päivittää sen Oxygen OS:n 3.2.4-versioon.

  Valitettavasti viimeisin päivitys kuitenkin näyttäisi rikkovan enemmän kuin mitä se pystyy korjaamaan.

  Uusi päivitys oli tarkoitettu korjaamaan OnePlus 3:n kanssa aeimmin raportoituja uudelleenkäynnistymiseen johtavia ja toisaalta puhelujen äänenlaatuun liittyviä ongelmia. Tämän päivitys tekikin, mutta samalla näyttää ilmaantuneen joukko uusia ongelmia tilalle.

  OnePlus 3 -puhelimensa jo päivittäneet ovat kertoneet muun muassa ongelmista 4G LTE -verkkoyhteyksissä: puhelin ei pysy 4G-verkossa vaan putoaa 3G- tai jopa vain 2G-verkkoon säännöllisesti.

  Lisäksi uusi päivitys näyttää rikkoneen myös Android Payn toiminnan, mutta tällä ei ole suurta merkitystä suomalaiskäyttäjille.

  OnePlussan keskustelupalstalle luodussa ketjussa uudesta päivityksestä huomautetaan myös, että tuorein päivitys ei vielä tuo korjauksia myöskään OnePlus 3:n etukameran automaattitarkennuksen toimimattomuuteen sekä Doze-virransäästötilan ilmoitusongelmiin – eikä myöskään vielä sisällä Androidin elokuun alun tietoturvakorjauksia, jotka osittain suojelevat paljastuneelta QuadRooter-haavoittuvuudelta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju