Mobiili.fi OnePlus 3 käytössä ja viimeisin ohjelmisto kiinnostaa? Nyt mahdollisuus ladata

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus 3.


  OnePlus tarjoaa nyt OnePlus 3 -käyttäjille mahdollisuutta testata ennakkoon uutta, tulevaa ohjelmistoversiota.

  Uusi mahdollisuus avaa Community Build -version tulevasta OxygenOS 3.5 -päivityksestä halukkaille jo nyt. Harrastuneemmat varhaiset omaksujat pääsevät kiinni uusiin ominaisuuksiin heti, ja vastineeksi OnePlus toivoo saavansa palautetta ja tietoa ohjelmiston sisältämistä virheistä.

  Uusi OxygenOS 3.5 -päivitys tulee sisältämään lukuisia käyttöliittymäkorjauksia, uusia ja parannettuja OnePlussan sovelluksia (kello, sää, tiedostonhallinta), parannetun kameran ohjelmiston sekä laajemmat asetus- ja kustomointimahdollisuudet.

  Ensimmäisessä esiversiossa Oxygen OS 3.5:stä on kuitenkin myös vielä lukuisia ongelmia toiminnassa eikä kaikki ole vielä valmista. Esimerkiksi monet sovelluksista ovat vasta englanniksi, suorituskyvyssä ja käyttöliittymässä voi olla ongelmia eikä Android Pay toimi. Lisäksi sormenjälkitiedot katoavat päivityksessä ja omat sormenjälkensä joutuu näin ollen tallentamaan uudelleen. Lisäksi OnePlussan mukaan Androidin käyttöliittymän muokkaustoimintoja ei kannata käyttää, sillä se voi johtaa vakaviin, laitteen tyhjennystä vaativiin ongelmiin.

  Jos Oxygen OS 3.5:n esiversio OnePlus 3:lle näiden haasteiden jälkeen yhä kiinnostaa, pääsee sen lataamaan OnePlussan sivuilta, josta löytyy myös asennusohjeet.

  OnePlus ja erityisesti sen uusin OnePlus 3 ovat nopeasti nousseet suosituiksi myös Suomessa. Viime kuussa OnePlus 3 oli jo Elisan toiseksi myydyin puhelin henkilöasiakkaille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju