OnePlus 3 ja OnePlus 3T saivat Android 7.1.1 -päivityksen

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

OnePlus 3T Soft Gold.


OnePlus on julkaissut uuden OxygenOS 4.1.0 -päivityksen OnePlus 3 ja OnePlus 3T -puhelimilleen. Päivityksen jakelu on käynnistynyt nyt ensimmäisille käyttäjille. Tänään päivityksen saa vasta pieni osa puhelimista, sillä jakelu tapahtuu vaiheittain.

Uusi versio tuo mukanaan päivityksen Android 7.1.1:een sekä Googlen 1. maaliskuuta päivätyt tietoturvakorjaukset.

Android 7.1.1 ei ole suuri päivitys, mutta sisältää muutamia pieniä jippoja. Kehittäjien hyödynnettäväksi Android 7.1 Nougat avaa uusia mahdollisuuksia. Nämä uudet toiminnallisuudet tulevat näkyviin käyttäjille, kun sovelluskehittäjät päivittävät sovelluksiaan:

  • Tuki kuvanäppäimistöille näppäimistön syöttötapana mahdollistaen käyttäjille kustomoitujen tarrojen, animoitujen GIF-kuvien ja muun kuvasisällön helpon lisäämisen
  • Sovellusoikoteiden rajapinta – mahdollistaa oikoteiden lisäämisen sovelluskuvakkeisiin suoraan sovelluksen eri toimintoihin
  • Tuki käyttöjärjestelmässä pyöreille sovelluskuvakkeille (käytössä Googlen Pixel-puhelimissa ja muissa pyöreitä kuvakkeita käyttävissä käynnistysohjelmissa)
  • Laajemmat lisätiedot taustakuvista

Lisäksi Android 7.1.1:ssä on uusia emojeja ja muutama muu pieni lisäys.

OnePlus on myös lisännyt mukaan nyt jaeltavaan päivitykseen myös laajennetut kuvankaappaukset sekä parantanut liikkuvien kohteiden kuvaamista, videokuvauksen vakautta sekä Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksien toimivuutta yleisten virhekorjausten lisäksi.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom