Mobiili.fi OnePlus 3 ja Galaxy S7 kameravertailussa – halvempi ei ole huonompi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  OnePlus-sarjan puhelimet eivät perinteisesti ole lukeutuneet kameroiden osalta älypuhelinten kärkeen, toisin kuin Samsungin Galaxy-lippulaivasarja. Uuden OnePlus 3:n myötä tilanne näyttää kuitenkin poikkeavan aiemmista vuosista, sillä PhoneArenan tuoreimmassa kameravertailussa OnePlussan uusi lippulaivamalli sai selvästi Galaxy S7:ää enemmän kehuja.

  Kirkkaassa päivänvalossa erot puhelinten välillä olivat odotettavasti vähäisimmät ja hyvässä valaistuksessa molemmat puhelimet tuottavat terävää jälkeä. Samsungin kohdalla jälki oli paikoin tosin turhankin terävää ja PhoneArena kritisoi jälkiterävöityksen tekevän Galaxy S7:n kuvista tietyissä tilanteissa epäluonnollisen näköisiä.

  Haastavimmissa valaistusolosuhteissa suurimpana erona OnePlus 3:n ja Galaxy S7:n välillä nousi kuvien valotus, josta OnePlus 3 selvisi Galaxy S7:ää paremmin. Myös väritoistossa OnePlus 3 tuotti tasapainoisempia kuvia ja suosi Samsungia astetta lämpimämpää väritoistoa. Varsinaisia pimeäkuvia testissä ei kuitenkaan nähty, mikä saattoi koitua Samsungin tappioksi, sillä yhtiö on panostanut Galaxy S7:ssä erityisesti hämäräkuvauksen kehittämiseen.

  Takakameran lisäksi PhoneArena testasi myös molempien puhelinten etukamerat, jossa OnePlus 3 vei selvän voiton. Kehuja sai niin OnePlus 3:n tasapainoinen väritoisto kuin tarkat yksityiskohdat. Selfie-kuvat ja muut testikuvat voi käydä katsastamassa PhoneArenan sivuilta.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  [​IMG]
  OnePlus 3:n kameralla otettuja esimerkkikuvia. Kuvat eivät liity PhoneArenan vertailuun.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju