OnePlus 3 ja 3T saamassa merkittävän päivityksen

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

OnePlus 3T Gunmetal.


OnePlus 3 ja OnePlus 3T, jotka päivittyvät yhtä matkaa ovat saamassa merkittävät ohjelmistopäivitykset. Tulevista kaikille pian saapuvista päivityksistä kertovat jo nyt julkaistut päivitysten beetatestiversiot.

OnePlus 3T:n osalta uusi versio on Open Beta 4, OnePlus 3:lle jo Open Beta 13. Uudistukset ovat kuitenkin täysin samat kummassakin.

Näkyvin muutos on tapahtumassa launcherissa eli kotinäkymässä ja sovellusvalikossa. Launcher on laitettu ”kokonaan uusiksi”. Tärkeimpiä muutoksia ovat tuki Android 7.1.1:n sovellusoikoteille (pitämällä sovelluskuvaketta painettuna aukeaa pikavalintoja eri toimintoihin, jos sovelluksen kehittäjä on sellaisia lisännyt) sekä uudistettu sovellusvalikko, joka aukeaa erillisen kuvakkeen sijaan pyyhkäisemällä alareunasta ylöspäin. Samalla on uudistettu myös launcherin asetusnäkymä.

Toinen mukava uudistus on näytön yläreunan tilapalkkiin tuleva, jatkuvasti reaaliajassa päivittyvä tieto verkkoyhteyden nopeudesta.

Lisäksi mukaan tuodaan uusi asetus ilmoitusten hiljentämiseen, pelaamisajan älä häiritse -tila, automaattinen yötila sekä salattujen tiedostojen Secure Box.

Toiminnallisten uudistusten lisäksi päivityksessä on myös tehty korjauksia ja optimointeja. Kosketusviiveitä ja videokuvauksen elektronista kuvanvakautusta on optimoitu, yhteystiedoille tuotu uudet linkitys- ja yhdistämisvalinnat, lisätty uusi maksutapa Intiassa sekä tehty yleisiä bugikorjauksia ja toimivuusparannuksia.

Toistaiseksi nämä uudistukset ovat siis mukana OnePlussan beetatestiversioissa. Tulo valmiina, normaalina päivityksenä voi vaatia vielä kenties jokusen viikon. Beta-testaajaksi on mahdollista liittyä OnePlussan ohjeiden mukaisesti.

Android Authority on esitellyt muutoksia kuvien kera.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom