• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu OnePlus 3 64GB (Tumma)

Tila
Ei auki vastauksille.

johnnyw

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
24   0   0
Liittynyt
26.11.2013
Viestit
352
Reaktiopisteet
37
Puhelinmalli
Vaihtelee
Takuu
Juu
Kuitti
Juu
Väri
harmaa/musta
Tallennustila
64GB
Kunto
OK
Vaihto
Joku muu saman hintaluokan / halvempi android
Hintapyyntö
Vain vaihto
Sijainti
Kotka
Toimitustavat
F2F
Myyjän nimi
Joni V
Myyjän sähköposti
YV
Myyjän puhelinnumero
YV
Eli ok kuntoinen ja täysin toimiva OP3 joutaa vaihtoon. Näytössä pikkasen valoa vasten näkyvää hiusnaarmua, ei näy normaalissa käytössä näyttö päällä. Lisäksi takakuoressa vasemmassa yläkulmassa pieni lommo. Eli ei uudenveroinen laite, mutta kuitenkin ihan perus siistissä kunnossa. Mukaan orkkis pakkaus, dash laturi + johto ja sim kelkan avaustyökalu.

Entinen omistaja otti yhteyttä että oli kuitin saanut elisalta ja kuulemma pistää mulle spostiin.

Vaihdossa kiinnostaa ensisijaisesti sonyt ( Z3/Z3+/Z5/X variantit jne). Toki muitakin halvempia tai saman hintaluokan android luureja voi ehdotella.

E: Muutama kuva lisätty liitteeksi

Vaihto F2F kotkassa tai matkahuollon kautta jolloin tarvin vaihdokin ensin itselle.
 

Liitteet

 • IMG-20170202-WA0003.jpg
  IMG-20170202-WA0003.jpg
  119.6 KB · Katsottu: 12
 • IMG-20170202-WA0002.jpg
  IMG-20170202-WA0002.jpg
  71.4 KB · Katsottu: 14
 • IMG-20170202-WA0001.jpg
  IMG-20170202-WA0001.jpg
  90.5 KB · Katsottu: 13
 • IMG-20170202-WA0000.jpg
  IMG-20170202-WA0000.jpg
  100.5 KB · Katsottu: 12
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom