• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Oneplus 3 64GB Soft Gold osina 120€

Tila
Ei auki vastauksille.

MarkedN95

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
20.10.2009
Viestit
31
Reaktiopisteet
4
Puhelinmalli
S8+
Takuu
Nope
Kuitti
On
Väri
Kulta
Tallennustila
64GB
Kunto
As low as possible
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
120
Sijainti
Kokemäki
Toimitustavat
Posti, Nouto
Myyjän nimi
Joni Rantanen
Myyjän sähköposti
Rantanen88@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0452166566
Myyntiin osina Oneplus 3. LCD meni rikki kun koitin vaihtaa lasia. Eli ainoastaan LCD puuttuu, uuden lasinkin saa mukaan. Mukaan myös myyntipaketti latureineen ym. Kaikki toimii ja ebaystä saa näyttöjä n. 115€ hintaan ilman että tarvitsee liimailla tai teippailla mitään. Voin toimittaa purettuna tai sitten uudelleen koottuna runkona.
Toimitus joko naamatusten Kokemäki-Pori akselilla tai sitten rahat tilille->paketti postiin.

Kuvia voin lisätä kun pääsen kotiin illemmalla.
 

MarkedN95

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
20.10.2009
Viestit
31
Reaktiopisteet
4
Puhelinmalli
S8+
Upataanpa huonojen kuvien muodossa. Näytön framessa vielä siruja ja liimaa kiinni.
Kuvia siis täällä Oneplus 3
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom