• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty OnePlus 3 64 Tumma

Tila
Ei auki vastauksille.

saami

Epäaktiivinen jäsen
Palaute - 100%
11   0   0
Liittynyt
13.8.2012
Viestit
383
Reaktiopisteet
93
Puhelinmalli
iPhone 12 Pro Max
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Väri
Tumma
Tallennustila
64
Kunto
Erinomainen
Vaihto
Ehkä mielenkiintoiseen älykelloon + rahaa
Hintapyyntö
270
Sijainti
Oulu
Toimitustavat
Nouto / Posti
Myyjän nimi
Sami
Myyjän sähköposti
yv
Myyjän puhelinnumero
yv
Hyvä kuntoinen OnePlus 3 saa väistyä S8 tieltä! Ostettu OnePlussalta 17.7

Mukaan kaikki mitä uutena ja lisäksi nahkainen lompakko flippi jota vain käytetty paikoillaan. Musta takasuoja ja OnePlussan oma flip, jossa vähän valkoisia maalitahroja (voi lähtä poiskin) ja dbrandin taka tarra carbon red.

Päällä viikko sitten asennettu lasikalvo ja lasikalvoa pidetty aina päällä. Lisäksi takakannessa ollut dbrandin skini.Hinta 270e Oulu

Spoilerissa kuvia.
92624b25f55c54dc8b0fffba77a41290.jpg
9e279696dac5915c358d1e48288cf999.jpg
6d31d69a6b5f3b1578a7c1ec46c812c6.jpg
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom