Mobiili.fi OnePlus 2 tulossa myyntiin ilman kutsua mustan perjantain kunniaksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Tämän viikon torstaina Yhdysvalloissa vietetään kiitospäivää. Kiitospäivää seuraava perjantai tunnetaan Yhdysvalloissa ja tätä nykyä myös monissa muissa maissa nimellä Black Friday (musta perjantai), ja päivä on tunnettu vilkkaasta kaupankäynnistä ja hurjista alennusmyynneistä. Yksi Balck Friday -huumaan osallistuva yritys on puhelinvalmistaja OnePlus, joka tuo OnePlus 2 -puhelimensa poikkeuksellisesti myyntiin ilman erillistä kutsua viikonlopun ajaksi.

  OnePlus on hehkuttanut sosiaalisen median kanavillaan Black Friday -kampanjaansa, johon kuuluu OnePlus 2 -puhelimen myynti ilman erillistä kutsua, sekä vielä julkaisemattomia muita tarjouksia. Kampanja kestää tulevan viikonlopun yli, eli 27.-30. marraskuuta. OnePlussan Facebook-sivuilla ovat monet kyselleet myös esimerkiksi uuden OnePlus X -mallin mahdollisista alennuksista tai myyntikampanjoista, ja OnePlus on kehottanut seuraamaan sosiaalista mediaa lähiaikoina. Kannattaakin pitää silmällä OnePlussan Facebook-sivuja sekä Twitter-tiliä tällä viikolla, mikäli mielii yhtiön puhelimen hankkia.


  Starring the #OnePlus2. #BlackFriday: Unlimited is coming to a https://t.co/aVnLDQyFoW near you. pic.twitter.com/ARNQuWiXXK

  — OnePlus (@oneplus) 23. marraskuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju