MobiiliBlogi OnePlus 2:ssa on huimat 4 gigatavua RAM-käyttömuistia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/7/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  Jälleen on uuden paljastuksen aika. Tällä kertaa kiinalainen OnePlus ilmoittaa maailmalle, että sen tulevassa 27. heinäkuuta esiteltävässä OnePlus 2 -puhelimessa on RAM-käyttömuistia huimat neljä gigatavua. Se on gigatavun enemmän, kuin mitä markkinoiden tämän hetken kuumimmista Android-lippulaivoista kuten Samsung Galaxy S6:sta, HTC One M9:stä tai LG G4:stä löytyy.

  Kiinalaisvalmistaja ei ole omien sanojensa mukaan panostanut ainoastaan RAM-muistin määrään, vaan myös laatuun. Edellisen mallin LPDDR3-muisti on vaihtunut tuplasti nopeampaan (32 GB/s) LPDDR4-muistiin ja samalla jännite on tippunut 1,2 voltista 1,1 volttiin. Toisin sanoen käyttömuistin ominaisuudet ovat parantuneet joka suhteessa: määrä, nopeus ja virrankulutus.


  [​IMG]

  OnePlus 2:n muita varmoja ominaisuuksia ovat 64-bittinen Qualcomm Snapdragon 810 v2.1 -järjestelmäpiiri, USB Type-C -portti ja sormenjälkilukija. Uutuuden hinta tulee olemaan alle 450 euroa, paljasti kiinalaisvalmistajan toimitusjohtaja, Pete Lau, hiljattain eri sosiaalisissa medioissa julkistamassa viestissään.

  OnePlus, OnePlus 2 RAM: LPDDR4

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju