MobiiliBlogi OnePlus 2 sai tuen RAW-kuvaukselle: OxygenOS 2.2.1

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  Kiinalainen älypuhelinvalmistaja, OnePlus, on päivittänyt OnePlus 2 -puhelimensa ohjelmiston versioon 2.2.1. Uusi OxygenOS 2.2.1 korjaa bugeja ja muita ohjelmiston virheitä, mutta sisältää myös kokonaan uusia ominaisuuksia. Aivan koko laitekannelle eilen julkistettu päivitys ei ole heti saatavilla, sillä esimerkiksi allekirjoittaneen omistama OnePlus 2 ei sitä vielä löydä. Kiinalaisvalmistaja pyrkii kuitenkin saamaan OxygenOS 2.2.1:n kaikille käyttäjille mahdollisimman nopeasti. Toivottavasti näin, sillä mukana on mielenkiintoisia parannuksia.

  Puhelimen takaa löytyvää 13 megapikselin kameraa päästään hyödyntämään OxygenOS 2.2.1:ssä entistäkin paremmin. Mukana on nimittäin tuki RAW-kuvaukselle. Ikävä kyllä en pääse vielä sitä kokeilemaan ja kommentoimaan sen toimintaa käytännössä. Jos joku lukijoistamme on jo saanut päivityksen, kuulisin mielelläni RAW-kuvaamisen toimivuudesta.

  Ohjelmiston suurin pettymys lienee se, ettei se sisällä päivitystä pohjana toimivalle Androidille. Käyttäjät joutuvat siis edelleen jatkamaan Android 5.1 Lollipopilla, vaikka monille maistuisi varmasti jo tässä vaiheessa myös uudempi Android 6.0 Marshmallow. Toivottavasti Marshmallow ei kuitenkaan olisi enää kovin pitkän odotuksen takana. OnePlussan keskustelupalstan mukaan yhtiö olisi tehnyt jonkinlaisia lupauksia ensimmäisestä vuosineljänneksestä Android 6.0:n suhteen, joka tarkoittaisi Marshmallow:n saapumista maaliskuun loppuun mennessä.


  Muut keskeiset OxygenOS 2.2.1:n uudistukset:

  • Bluetoothin toimintaa parannettu
  • Ultra SIM:n tukea kehitetty
  • GMS 3.0 -päivitys
  • Roaming ongelmat korjattu
  • Ajoittaiset kuvien korruptoitumiset korjattu
  • Tuki romanian kielelle

  OnePlus Forums, OxygenOS 2.2.1 rollout is starting on OnePlus 2

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju