Mobiili.fi OnePlus 2 sai jo ensimmäisen päivityksensä – bugit ja turvariskit kuriin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus 2:n ensimmäinen päivitys lähti jakoon


  OnePlus 2:n myynti alkoi viime viikolla. Käsittelyviiveiden ja kuljetuksien vuoksi ensimmäiset käyttäjät ovat kuitenkin hyvin vastikään alkaneet saamaan tilaamiaan laitteita. Samaan aikaan yhtiö on julkaissut ensimmäisen päivityspaketin uudelle huippupuhelimelleen.

  OnePlus 2:n ensimmäinen päivitys nostaa puhelimen OxygenOS -käyttöjärjestelmän versioon 2.0.1. Eräs suurimmista muutoksista on puhelimen suojaaminen Stagefright-turvariskiltä.

  Suuremman aukon paikkaamisen lisäksi tuore päivitys liiskaa useita pienempiä bugeja ja parantaa laitteen ominaisuuksia. Yhtiö listaa päivityksen ansioiksi muun muassa parantuvan akkukeston, käyttöliittymän yhtenäistämisen, Google Photosin nipistyszoomin korjaamisen ja SIM-kortin yhteystietojen käsittelyongelmien poistamisen.

  OxygenOS 2.0.1 -päivitys jaetaan OnePlus 2 -puhelimiin niin sanottuna OTA-päivityksenä, eli se on ladattavissa verkon yli suoraan laitteeseen. Tuttuun tapaan jakelu hoidetaan porrastetusti, alkaen Intiasta. Kaikki käyttäjät eivät siis pääse päivittämään puhelintaan välittömästi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju