MobiiliBlogi OnePlus 2:n saa maanantaina ilman kutsua

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  Nyt silmät ja korvat tarkkana, jos OnePlus 2 -älypuhelin kiinnostaa ja kutsua ei ole kuulunut. Kiinalaisvalmistaja nimittäin käynnistää ensi viikon maanantaina (12.10) ensimmäisen avoimen Open Sales -kampanjan, jolloin OnePlus 2:n voi ostaa ilman kutsua. Tilauksen voi tehdä ilman kutsua yhden tunnin ajan. Suomen osalta aikaväli on kello 11-12, jolloin kiinalaisvalmistajan uutuuden saa hankittua ilman kutsua.


  [​IMG]

  Yhtiö odottaa suurta kysyntää, jonka myötä toimitusajat voivat vaihdella. Käyttäjä voi yhdistää samaan tilaukseen korkeintaan kaksi puhelinta. OnePlus ei aio rajoittaa tilauksien määrää, joten periaatteessa käyttäjä voi tilata tunnin aikana niin monta luuria kuin ehtii.

  Allekirjoittanut sai OnePlus 2:n käsiinsä tiistaina, kun kutsu kolahti sähköpostiin syyskuulopussa. Voit lukea ensimmäisten tuntien kokemuksiani laitteesta seuraavasta artikkelistani: Ensitunnelmat OnePlus 2 -puhelimesta. Laitteen ominaisuuksiin kuuluvat 5,5 tuuman full hd -näyttö, Snapdragon 810 -siru ja neljä gigatavua (64GB:n versio) käyttömuistia. 64 gigatavun OnePlus 2:n saa itselleen 399 eurolla.

  Lähteekö OnePlus 2 tilaukseen?

  OnePlus, Get Rrady for the first OnePlus 2 Open Sales!

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju