1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi OnePlus 2:n edullisin versio ei enää tarjolla Euroopassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  OnePlus 2 ja StyleSwap-kuoret


  OnePlus on lopettanut sen OnePlus 2 -puhelimen 16 gigatavun version myynnin Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Isommalla, 64 gigatavun tallennustilalla varustettu versio on edelleen myynnissä samaan 399 euron hintaan kuin tähänkin asti.

  OnePlussan edustaja kertoi TechRadarille edullisemman mallin myynnin lopetuksesta. Edustajan mukaan asiakkaat Euroopassa ja Yhdysvalloissa ovat olleet selvästi kiinnostuneempia isommalla muistilla varustetusta mallista. Edullisemman 16 gigatavun version myynti jatkuu edelleen rajatuilla markkinoilla, kuten Intiassa, jossa yhtiön edustajan mukaan ihmiset ovat enemmän kiinnostuneita useista tallennustilavaihtoehdoista.

  Mikäli edullinen OnePlus-puhelin edelleen kiinnostaa, on yhtiön valikoimissa myös uudempi, joskin vähemmän tehokas OnePlus X, jota saa 16 gigatavun tallennustilalla varustettuna edullisimmillaan 269 euron hintaan. OnePlus X:n voi ostaa ilman kutsua joka tiistai.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju