Mobiili.fi OnePlus 2 -kutsujen elinaika kolminkertaistui

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  OnePlus on tunnettu – niin hyvässä kuin pahassa – yhtiön käyttämästä kutsujärjestelmästä. Ostokutsut ovat ajoittain vaikeita saada ja lisäksi niiden käyttöikkuna on varsin lyhyt. Nyt OnePlus on kuitenkin pidentänyt kutsujen elinaikaa.

  OnePlus-puhelimet, kuten tänä vuonna julkaistu OnePlus 2, eivät pääasiassa ole ostettavissa suoraan. Sen sijaan OnePlus hallitsee myyntiä toimituskykynsä mukaan jakamalla ostajaehdokkaille erityisiä ostokutsuja useita kanavia pitkin.

  [​IMG]
  Fyysisiä OnePlus-kutsukortteja


  Perinteisesti kutsut ovat olleet voimassa vain 24 tuntia. Sähköpostia on siis pitänyt tarkkailla aktiivisesti, jotta ostomahdollisuus ei menisi sivu suun. Poikkeuksen ovat tehneet esimerkiksi tuttaville jaettavaksi tarkoitetut kutsut, joita puhelimen ostaneet saavat ja joiden käyttöaika on viikon tai kahden mittainen.

  Nyt peruskutsut ovat kuitenkin aiempaa joustavampia, sillä OnePlus on nostanut niiden käyttöaikaa 24 tunnista kolmeen päivään. Jatkossa kutsun saaneilla ei siis ole niin sanottu tulipalokiire puhelimen tilauksen kanssa.

  OnePlus 2 saa pian rinnalleen toisen uutuuspuhelimen, kun OnePlus X julkaistaan. Puhelimen ulkonäkö ja oletetut tekniset tiedot ovat jo varsin hyvin tiedossa, mutta lopulliset faktat napsahtavat pöytään 29. lokakuuta OnePlussan julkistustilaisuudessa.

  [​IMG]
  OnePlus X

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju