Mobiili.fi OnePlus 2 huomenna myyntiin ilman kutsua – mutta vain tunniksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus 2 ja StyleSwap-kuoret


  OnePlus 2 -puhelin tulee huomenna maanantaina ostettavaksi ilman erillistä kutsua yhtiön omasta verkkokaupasta. Mahdollisuus on kuitenkin avoinna vain yhden tunnin ajan, eli puhelinta himoitsevan täytyy olla ripeä.

  Taustalla on yhtiön toimitusjohtaja Carl Pein anteeksipyyntö myynninaloitukseen liittyneistä aikataulusotkuista. Hyvityksenä hän syyskuussa lupasi, että puhelin tulee hetkeksi myyntiin ilman kutsuja. Tuo hetki koittaa huomenna maanantaina.

  Myynti on jaettu kolmeen jaksoon niin, että Euroopassa myynti alkaa kello 12.00 Keski-Euroopan kesäaikaa (CEST), Aasiassa kello 12.00 Hong Kongin aikaa (HKT) ja Pohjois-Amerikassa kello 12.00 länsirannikon aikaa (PDT). Suomalaisittain myynti alkaa siis kello 13.00.

  Rajoituksena on, että yhteen tilaukseen voi ottaa enintään kaksi puhelinta, mutta kukin asiakas voi laittaa sisään niin monta tilausta kuin ehtii tai haluaa.

  Toimitusaika kerrotaan tilaushetkellä, mutta OnePlus varoittaa foorumillaan, että avoin myynti saattaa pidentää toimitusaikoja normaalista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju