MobiiliBlogi OnePlus 2 esitellään 27. heinäkuuta – luvassa julkistustilaisuus virtuaalitodellisuudella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/6/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2140
  Tykkäykset:
  4
  Viime kesänä testaamani OnePlus One kuuluu edelleen suosikkipuhelinteni joukkoon, vaikka en ole sitä päässyt hypistelemään lähes vuoteen. Laite jätti minuun kuitenkin lähtemättömän vaikutuksen ja odotan innolla, mitä kiinalaisvalmistaja tuo markkinoille seuraavaksi. Yhtiö on paljastanut jo se verran, että uutuuden sydämenä sykkii 64-bittinen Snapdragon 810 v2.1 -siru, joka on paranneltu versio Snapdragon 810 -järjestelmäpiiristä ja sen ei pitäisi kärsiä kuumenemiseen liittyvistä ongelmista. Toinen ominaisuus, jonka valmistaja on paljastanut on USB Type-C -portti, jota OnePlus 2 tulee käyttämään tällä hetkellä yleisimmän micro-USB-portin sijaan. Se mahdollistaa nopeamman latauksen, on muodoltaan symmetrinen (liittimen voi asettaa siihen kummin päin tahansa) ja tuo lisää vauhtia tiedonsiirtoon.


  [​IMG]

  Yhtiön heinäkuun lopulla järjestettävä julkistustilaisuus ei tule olemaan perinteistä laatua. Siihen yhdistyy virtuaalitodellisuus (VR), joka tuo OnePlussan mukaan katsojan lähemmäs tilaisuutta. Valmistajan mukaan tämä on uusi tapa tehdä tuotejulkistus ja mahdollistaa sen, ettei tilaisuudessa vain puhuta yleisölle, vaan yleisö on osa tilaisuutta.

  [​IMG]

  Tilaisuutta varten OnePlus kehitti oman VR-laitteen, joka muistuttaa Google Cardboardia. Se on suunniteltu täysin One-puhelinta varten. OnePlus Cardboard tulee saataville pian täysin ilmaisena. Ostaja joutuu maksamaan vain toimituskulut. Tulevan julkistustilaisuuden seuraaminen tapahtuu siis yhtiön VR-lasien kautta. Tempaus on mielenkiintoinen, sillä yhtiö kertoo tekevänsä tappiota jakamalla OnePlus Cardboardia ilmaiseksi. Kiinalaisvalmistaja haluaa kuitenkin, että julkistustilaisuus on ainutlaatunen ja on valmis tekemään sen eteen hieman tappiota.

  OnePlus 2:sta voidaan odottaa mielenkiintoista kokonaisuutta. Ikävä kyllä, jos huhut pitävät kutinsa, tulee se maksamaa selvästi nykyistä mallistoa enemmän. Hinnan on arveltu sijoittuvan 400 dollarin tuntumaan. Olisiko se liikaa?

  Tietojen mukaan OnePlus 2 tulee saataville edeltäjänsä tapaan kutsusysteemillä. Tämä tuskin ilahduttaa monia. Toivottavasti kutsujen saaminen olisi edes aikaisempaa helpompaa, sillä kaikilla ei ole aikaa roikkua päivittäin yhtiön keskustelupalstalla kutsuja metsästämässä.


  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju