Mobiili.fi OnePlus-älykello oli melkein totta – perääntymisen syyt selvisivät

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  OnePlus on kiinalainen laitevalmistaja, joka on tunnettu pääasiassa teknisesti kyvykkäistä älypuhelimista. Nähtävästi yhtiö harkitsi kuitenkin viime vuonna valikoiman laajentamista puettaviin laitteisiin, mutta päätyi lopulta heittämään valmiin designinsa roskakoriin.

  Pete Lau, OnePlussan perustaja ja toimitusjohtaja, avaa Wall Street Journalin haastattelussa yhtiön kohtaamia haasteita Kiinan markkinoilla. Euroopassa ja yhdysvalloissa OnePlus on jo tunnettu brändi, mutta kotikunnillaan yhtiö on edelleen verrattain pieni peluri lukemattomien muiden brändien joukossa. ”Kyseessä on todella julma markkina”, Lau tiivistää.

  [​IMG]
  OnePlus saapui markkinoille kaksi vuotta sitten agressiivisen markkinointistrategian siivittämänä.


  Xiaomin kaltaisten menestystarinoiden vanavedessä Kiinan markkinoille on syöksynyt useita uusia toimijoita, mikä on kyllästänyt markkinat älypuhelimilla. Kilpailu on siis kovempaa kuin koskaan, vaikka myynnin kasvuvauhti on hidastunut lähivuosina huomattavasti.

  Selvitäkseen näissä olosuhteissa OnePlus on joutunut harkitsemaan tarkkaan laitevalikoimaansa. Laun mukaan yhtiö kehitti viime vuonna älykellon, mutta päätti lopulta olla julkaisematta sitä. ”Teimme suunnitelman valmiiksi, mutta päätimme tästä huolimatta hylätä laitteen”, Lau kertoo. ”Meidän täytyy pysyä keskittyneinä.”

  Näiden valintojen seurauksena OnePlus on pitäytynyt huippupuhelimissa. Tähän päivään mennessä yhtiöltä on nähty kaksi varsinaista lippulaivamallia sekä hieman halvempi ja vaatimattomampi OnePlus X. Jatkoa näille laitteille saadaan vielä kesäkuun aikana, kun OnePlus esittelee uuden OnePlus 3 -älypuhelimensa.

  [​IMG]
  OnePlus 3 julkistetaan kesäkuun 14. päivä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju