• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty One Plus 3t *Midnight black*128gb*

Tila
Ei auki vastauksille.

Noppi's

Valoa kohti!
Palaute - 100%
234   0   0
Liittynyt
26.6.2011
Viestit
10178
Reaktiopisteet
9012
Puhelinmalli
📱📲
Takuu
Alkaen 10.4.17
Kuitti
On
Väri
Musta
Tallennustila
128
Kunto
Kuin uusi
Vaihto
Ei kai
Hintapyyntö
399e sis.smartpostin
Sijainti
Häme
Toimitustavat
Posti, nouto
Myyjän nimi
Ts
Myyjän puhelinnumero
Yyveellä
Paketteineen ja kuitteineen noin vuorokauden testattu laite. Upea musta "erikoisväri".
 
6

66779

Jos saan tuon Mate 9:n myytyä vaihdon sijaan, niin ostan.
 

Jaakko_K

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
8.6.2015
Viestit
17
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Ei mitään
Ostan pois pyyntihintaan smartpostilla toimitettuna. Laitatko yv:tä.
 
Viimeksi muokattu:

Noppi's

Valoa kohti!
Palaute - 100%
234   0   0
Liittynyt
26.6.2011
Viestit
10178
Reaktiopisteet
9012
Puhelinmalli
📱📲
Juuri vartti sitten ehti mennä. Kiitos kaikille mielenkiinnosta :)
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom