• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu One Plus 3T 64gb ---> Galaxy S7

 • Viestiketjun aloittaja 6668
 • Aloituspäivä
Tila
Ei auki vastauksille.
6

6668

Takuu
Kyllä, 12/2016 alkaen
Kuitti
Kyllä
Väri
Gunmetal
Tallennustila
64 gb
Kunto
Loistava
Vaihto
Vain Galaxy S7 mustaan
Hintapyyntö
Vaihto
Sijainti
Turku
Toimitustavat
F2F mieuiten
Myyjän nimi
Pete
Myyjän sähköposti
Privalla hoidellaan.
OnePlus 3T 64 gb on nyt nähty ja koettu, siitä seuraavalle mestarille huippuluuri.
Luuri erittäin hyvässä kunnossa, ei naarmuja tms paljaalla silmällä katsottuna. Alkuperäinen näytönsuojakalvo yhä paikoillaan, joten näyttö virheetön.

Mikroskooppimiehet ostaa uuden kaupasta.

Mukaan orggis paketti sisältöineen, vain luuri on otettu boxista pois, loput käyttämättömiä.

Tarjoa vaihdossa vain Galaxy S7 mustaa. Kaikki pitää löytyä, laatikko hiluineen ja kuitti.
Mitään kehäraakkia en huoli, vain siistit yksilöt tunnetulla historialla.
 

Liitteet

 • 1+3t.jpg
  1+3t.jpg
  281.2 KB · Katsottu: 77
 • 1+3t etu.jpg
  1+3t etu.jpg
  258 KB · Katsottu: 83
 • 1+3t taka.jpg
  1+3t taka.jpg
  276 KB · Katsottu: 70
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom