Omista tunteista puhuminen vaikeaa miehille ?

Keskustelu osiossa 'Asian vierestä', aloittaja member, 6/9/09.

 1. member Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/6/05
  Viestit:
  573
  Tykkäykset:
  9
  Mielestäni ainakin on vaikeaa, koska omaan identiteettiini liittyy vahva "pitää olla oikeassa" asenne. Naisethan varmaan haukkuu jatkuvasti miehiä kun eivät puhu, mutta toisaalta itse muuttavat asennettaan jatkuvasti
   
 2. veikko

  veikko VIPpi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  15945
  Tykkäykset:
  4750
  Puhelinmalli:
  iPhone X 64 Gt Space Grey
  Riippuu siitä kenelle puhuu ja missä tilanteessa.
   
 3. eralumi Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/05
  Viestit:
  4956
  Tykkäykset:
  30
  Harvemminhan mies avautuu ja puhuu tunteistaan. Yleensä myös parisuhdeongelmat jätetään kertomatta kavereille. Kun taas naiset yleensä kertovat kaiken lähimmille kavereilleen. Vai kuinka monta miestä tunnette, joka on teille tullut itkemään parisuhdeongelmiaan ja kyselemään mitä voisi tehdä toisin?
   
 4. veikko

  veikko VIPpi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  15945
  Tykkäykset:
  4750
  Puhelinmalli:
  iPhone X 64 Gt Space Grey
  Noin äkkiä ajatellen kolme-neljä tulee heti mieleen. Mutta eivät läheskään kaikki naisetkaan niin tee.
   
 5. Xenonit Tunnettu jäsen

  Palaute - 94.4%
  17   1   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  10057
  Tykkäykset:
  144
  Puhelinmalli:
  1520 &Totaalisen Saunalahti.
  En minäkään tunne yhtään joka olis tullut itkemään mutta nythän voidaan eralumen kans perustaa "itkutopikki" ja aloittaa "valitus"
   
 6. eralumi Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/05
  Viestit:
  4956
  Tykkäykset:
  30
  Otetaan muutamamuu mukaan niin voidaan perustaa terapiaryhmä... Tai sitten kahdestaan lauantai-iltaisin baarissa haukutaan naisia tuopin ääressä. Ja suomalainen mies ei muka puhu tunteistaan :)
   
 7. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16619
  Tykkäykset:
  4851
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Mää oon kyllä yritellyt vaimolle puhua tunteistani, mutta en koskaan miehille.
   
 8. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Faktat on tylytystä pahimmillaan ja asiatonta huomauttelua, vaikka ihmiset olisivat kuinka oikeassa.

  Asenteet on muututtava, jos tietoisuus muuttuu asiaa kuin asiaa kohtaan. Tai tekee virheen, joka toistuessaan aiheuttaa ristiriitoja. Joustavuus asioissa.

  Pitää miettiä, onko tarkotuksena jakaa aina jotain huonoa ja mitä hyvää asiassa on. Jos ei käsitä, asiaahan voi aina kysyä. Jos toinen onkin vain epätietoinen jakamastaan hyvästä ja rakentavasta keskustelusta ja hermostuu kysyttäessä, on syytä epäillä olevan muussa asiassa vikaa kuin varsinaisessa keskuteltavana olevassa asiassa.

  Usein ihmiset jättävät todistamisen taakan vaatien selitystä sellasille asioille joiden järkeileminen ei heiltä itseltään näytä onnistuvan.

  Monesti suhteissa käy niin, että riidat johtuu siitä yksinkertaisesta syystä ettei osata nähdä elämää elämänä. Se on vain elämää. Sadoilla tuhansilla on varmasti ollu jo samanlaisia riitoja aikasemmin. Ei osata alkaa miettimään suoraan ratkasuita. Olipa asia tunnetasolla tai ei.

  Kysymykset on naisilla usein sellaisia joilla koitetaan ensin tarkastella mielipidettä asioista. Kierrellään kuin kissa kuumaa puuroa. Sellasen äänensävyn jo kuullessa, voi kysyä mihin kysymykset tähtää, ettei nainen keksi päässään täysin joutavia ja riitaa haastavia kehäpäätelmiä. Tämmösissä tapauksissa jos mies ei tunnista oiretta kumppanin päässä, nainen keksii omat ratkaisunsa ulos kehästä ja aina väärällä tavalla.

  ---------------------------------------------------
  Koettua, jos nainen jää kiinni epärehellisyydestä suhteessa:

  Koittaa kuitata huumorilla
  Vahingolla
  Ymmärtämättömyyttään
  Koittaa herättää tunteita
  Syyttää uhria tapauksesta tai aiheuttaneen tilanteen, vaatii uhrilta yleensä anteeksipyyntöä kaikin kuviteltavin keinoin
  Vinkua olemattomia
  Johtaa harhaan
  Keksiä vastaselitystä
  Tunnustaessa ja katuessa keksii lisää aivan joutavia selityksiä...

  Surkeaa. Puhuttakaapa kumppaninne pussiin. Näin on tullut tehtyä monet kerrat. Helppoa kuin heinänteko oikeilla kysymyksillä.
   
 9. Ewert Oktan

  Ewert Oktan Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/7/02
  Viestit:
  4502
  Tykkäykset:
  114
  Kumpi sanoi edellisessä parisuhteessasi haluavansa ottaa etäisyyttä ja miettiä asioita? Aivan, hän. Suostuiko kyseinen henkilö keskustelemaan tunteistaan? Aivan, ei. Pyysitkö mahdollisuutta keskustella useaan kertaan? Aivan, kyllä. Miksi tunteista puhuminen on naisille vaikeaa juuri sen henkilön kanssa, jolla on eniten väliä?

  Evoluutiopsykologisen mallin mukaan uroksen rooli on paritella mahdollisimman usean kumppanin kanssa ja varmistaa jälkeläisten olevan omia. Keinot vaihtelevat naaraan eristämisestä jälkeläisten surmaamiseen tapauksissa, joissa isästä ei voi olla varma. Koska joillain lajeilla, kuten ihmisillä, jälkeläisten hoito vaatii kummankin vanhemman osallistumisen, on naaraan etujen mukaista valita paras mahdollinen kumppani. Häveliäisyys on näin ollen naaraan suurin etu, minkä menettäminen on huomattava heikennys omaan statukseen. Vain pidättäytymällä edun voi pitää. Mitä pidempi pidättäytyminen on, sitä voimakkaammin uros joutuu sitoutumaan naaraaseen. Tällöin uros vastaavasti heikentää omia mahdollisuuksiaan, koska hänen kohdallaan vain määrä ratkaisee. Uros pystyisi siittämään uusia jälkeläisiä useita päivittäin, ihmisnaaras pystyy vastaavaan hedelmällisyyteen vain noin kerran vuodessa. Varmistaakseen oman asemansa, naaras siis saattaa joutua käyttämään keinoja, joilla se pystyy sitouttamaan kumppaninsa yhteiseloon jo ennen häveliäisyys-asemansa menettämistä.

  Toisaalta pitää muistaa, että kokonaisuutta ajatellen evoluutiomalli aiheuttaa myös kovan kilpailun. Yhtä naarasta kohti on useita koiraita. Useita, et arvaakaan. Jonkin kuvan saat, kun kerrot miettimäsi luvun sadalla. Muista, että jokainen mies on kykenevä siittämään lapsen jokaisena päivänä useita kertoja. Mitä merkitystä sillä on ja miksi asiaa pitää toistaa useita kertoja? Se tarkoittaa jokaisen miehen olevan sinun - miehen, uroksen - kilpailija. Olipa sosiaalinen statuksesi tai ulkonäkösi mikä hyvänsä, et voi muuttaa mallia, jossa naaras toimii pääsääntöisesti valitsevana osapuolena kumppaninsa suhteen. Hyvä on, sinun ei tarvitse tyytyä keneen tahansa ja valioyksilönä saat todennäköisesti enemmän mahdollisuuksia kuin todella huono naaras, mutta skaalasi ei yllä lähellekään vastaavan naaraan valinnanvaraa. Onko se hyvä vai huono asia? Riippuu, miten katsoo. Parinvalinta vie aikaa, mikäli haluaa parhaan. Siis parhaan itselleen, täysin eri asia kuin absoluuttisuus - jos rajoitamme tarkasteltavat vain hyvinvoivaan nykyihmiseen. Länsimaissa asuva ihminen ei hae enää puolisokseen insinööriä tai sairaanhoitajaa, vaan jääkiekkoilevaa tai joogaavaa kumppania. Ymmärrätkö? Oletus on olla menestyvä, sosiaalisesti pärjäävä, tarpeeksi varakas ja älykäs. Aika on rahaa, vapaa-aika on rahaa. Mitä sinulta vaaditaan, jotta pystyt olemaan menestynyt, mutta sen lisäksi pystyt myös olemaan vastuussa omasta elämästäsi ja määräämään sen sisällön. Huomaatko miten vaikean tilanteen edessä olet? Jos olet parinvalinnan suhteen epäedullisessa asemassa useilla eri osa-alueilla, tarjolla on valitettavasti vain vähän heikompaa hiihtokenkää - jos sitäkään. Toisaalta, jokainen esi-isäsi on onnistunut, sillä olet olemassa. Mikset siis sinäkin.
  Nainen, naaras siis on tilanteen herra. Masentavaa, eikö totta. Kannattaa muistaa naaraan saavuttavan sukukypsyyden koirasta hieman varhaisemmin, mutta toisaalta menettävän sen huomattavasti aiemmin. Mitä sitten? Ihmisnaaraan on löydettävä sitoutuva kumppani ja ainoa keino siihen on koetella uroksen sitoutuvuutta. Sukukypsyyden ja elämäntilanteen rajaama aikaikkuna ei kestä kovin montaa väärää valintaa. Alkukarsinnan on oltava rankka, kärjistetysti 99 % uroksista hylätään tässä vaiheessa. Naaraan on jätettävä kaikki itselleen sopimattomat urokset huomiotta varsin nopean tarkistelun perusteella. Potentiaalisten joukko on edelleen suuri, joten sieltäkin ehdokkaita pitää rajata huomattavasti, sillä realistinen mahdollisuus on vain muutamassa yksilössä. Edelleen kannattaa muistaa uroksella määrän olevan ratkaiseva tarkasteltaessa vain jälkeläisten kannalta. Nykyihmisellä tosin on paljon muitakin kriteerejä ja määrä toisaalta merkitsee myös naaraankin kohdalla. Hedelmälliseen aikaan kannattaisi periaatteessa paritella useamman kanssa, mutta turvata myös isä lapselleen. Mutta kuten todettua, rikkaissa länsimaissa laatu korvaa määrän paremman elintason ansiosta. Oikean kumppanin löytäminen on kummallekin sukupuolelle lähes yhtä vaikeaa.

  Mitä merkitystä tällä on keskusteltaessa miesten kyvyttömyydestä ilmaista tunteita? Miehet eivät ole kyvyttömiä puhumaan tunteistaan. Syntyyköhän tästä haloo, jos sanoo evoluution olevan harhaluuloon syyllinen. Voisi väittää syyllisen löytyvän sieltä myös tasa-arvon puuttumiseen, edelleen vuonna 2009. Toisessa viestiketjussa muutama kirjoitti naisten olevan tasa-arvon yläpuolella. Asia ei ole niin. Kokonaiskuvaa katsottaessa nainen on alemmassa asemassa vielä pitkään.

  Miten tasa-arvoa voisi edistää parinvalinnassa? Miehet, jättäkää yrittämättä huonoja yksilöitä.

  Näin ei tule koskaan tapahtumaan, mutta olisi mielenkiintoista nähdä millaisia vaikutuksia sillä olisi. Nopeasti ajateltuna ei mieleen juolahda maata, jossa sukukypsillä naisilla olisi korkea koulutus, älykkyyttä, varallisuutta sekä hyvä geeniperimä, mutta huutava pula miehistä. Nämä vaatimukset pitäisi tietenkin löytyä myös niiltä vähemmistön miehiltä, jotta esimerkki toimisi kunnolla. Utopiaa. Sen sijaan monissa alemman bruttokansantuotteen maissa löytyy parinvalinnan kannalta hyviä - älykkäitä ja hyvän geeniperimän omaavia - naisia, joiden suhteen varakkaammista lähtökohdista tuleva ei-niin-valioyksilö - silti älykäs ja kohtuullisen ulkonäön omaava - on erittäin vahvoilla. Onko tällainen valinta - tai edes siitä puhuminen - eettisesti oikein, on toisen keskustelun aihe. Ja vielä pitäisi löytää se toimiva parisuhdekin.
  Niin, mitä vain hyvien uroksien ja naaraiden lisääntymisestä seuraisi? Populaation voimakas lasku. Periaatteessa miehiä olisi edelleen hieman naisia enemmän suuremman kuolleisuuden vuoksi, pois lukien vanhat ikäluokat. Kilpailutilanne säilyisi edelleen. Onko mies jotenkin ylivoimainen naiseen verrattuna. Ei, sama pätee naiseen.

  Miten sitten löytää sivistynyt, älykäs, sopivan ikäinen, henkisesti ja fyysisesti hyväkuntoinen nainen? Turha toivo, ei löydy. Vielä vaikeammin Suomesta. Perimä ja elintaso on todella epäedullinen. Älykäs, kouluttautunut, nuorehko, pitkäraajainen, painoindeksiltään mielellään alle 20, lapsirakas, pullantuoksuinen, vaalea ja sinisilmäinen terve nainen on äärimmäinen harvinaisuus. Todennäköisesti sinulle täysin ulottumattomissa. Eipä siinä, hyviä miehiäkään ei oikein ole.
  Pinnallistako? Kyllä, mutta myös syvällistä. Kaunein tai älykkäin ei riitä. Pitää olla kummatkin samassa yksilössä. Edelleenkään ei puhuta absoluuttisuudesta, mutta ei toisaalta voida poiketa kovin kauaksikaan siitä. Tarkoitushan on löytää paras itselle, siis itselle paras. Huomaa mitä se merkitsee. Sopivin. Sinulle sopivia on olemassa vain yksi.
  Valitettavasti Suomessa naisten ylipaino on sallittu olotila, keskinkertainen älykkyys hyväksyttyä, masennus kansantauti ja miesten tyydyttävä saamaan mahdollisuutta keskustella. Valitettavasti myös suomalainen mies on yhtä huono ja lisäksi alkoholiin taipuva. On silti muistettava, että Suomessa ei oikeita ongelmia ole.
  Miksi tyytyä vähempää kuin itse on? On löydettävä kolmiakselisesta koordinaatistosta kumppani, jonka älykkyys, luonne ja ulkonäkö osuvat samaan pisteeseen kuin oma.

  Miksi? Koska elämän tarkoitus on lisääntyä ja nauttia muu aika, keskusteleminen on erittäin tärkeä osa jälkimmäistä. Olivatpa tunteet iloisia tai surullisia, niistä on voitava ja saatava mahdollisuus keskustella.

  Koska sinä olet viimeksi kieltäytynyt puhumasta tunteistasi?
   
 10. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Jännäksi homman tekee se, ettei nykyään nainen olekaan se sitova osapuoli. Luotaan työntävävyys on tullut yleisimmäksi ja sitoutumisen pelko. Mitä enemmän kumppaneita, sitä vähemmän haluaa vakiintua. Häveliäisyys on tuntematon käsite.. Ruoanlaittotaito on kadonnut kokonaan ja nykyään suositaan pikasuhteita pikaruoan lisäksi. Se näkyy kasvavana sinkkuiluna, sukupuolitautien ja lihavuuden määränä.

  Silloin kun tunteista puhumisesta "rangaistaan".


  "Koittaa kuitata huumorilla
  Vahingolla
  Ymmärtämättömyyttään
  Koittaa herättää tunteita
  Syyttää uhria tapauksesta tai aiheuttaneen tilanteen, vaatii uhrilta yleensä anteeksipyyntöä kaikin kuviteltavin keinoin
  Vinkua olemattomia
  Johtaa harhaan
  Keksiä vastaselitystä
  Tunnustaessa ja katuessa keksii lisää aivan joutavia selityksiä..."
   
 11. veikko

  veikko VIPpi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  15945
  Tykkäykset:
  4750
  Puhelinmalli:
  iPhone X 64 Gt Space Grey
  Kunnollisessa suhteessa, joka perustuu syvään tunnekiintymykseen, ei ole tarpeen eikä edes tule mieleen ryhtyä puhumaan toista pussiin. Sellaisen yrittäminenkin osoittaa, ettei puhuttaja ole kyennyt itse sitoutumaan suhteeseen.
   
 12. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  On kyllä, mutta vastapuoli välttämättä ei. Sellaseen rakkaussuhteeseen joka onkin yksipuolista, on vaikea kuvitella toisen olevan epärehellinen ja epärehellisin aikein liikkeellä. Epäonnistuneet suhteet ei paljastu heti vaan jopa vuosien päästä pikkuhiljaa kiihtyen. Loppujen lopuksi sitä vain kyllästyy. Tänäpäivänä ei ole samanlaisesti kiintyviä naisia olemassakaan kuin ennen. Omiin lapsiin on turha verrata tms. Eivät todellisuutta ja totuutta näytä vanhemmilleen koskaan.

  Yhä harvemmin löytyy edes naisia jotka haluaa mennä naimisiin ja lapsia. Tämä näkyy tilastoissa varsin selkeästi. Ensisynnyttäjänä pitkästi yli 30vee tai erot 34-36 vuotiaina viimeistään pitkissä suhteissa. Mitä pitemmälle koulutettu, sen varmempi tapaus miehelle. Mitä kouluttautuneempi, sen vaativampi. Vähänkään köyhempi tms... ei onnistu. Ravintolat suorastaan pursuaa seksiä... Yhdenillan jutuissa viihtyvät on poikkeuksetta ei tarpeeksi koulutettuja, viinaan meneviä, sekoilijoita, rahaongelmaisia jne... jotka voi haluta kaikkea muttei saavuta mitään loppupeleissä omin avuin.

  Jos haluaa varmimmillaan kunnollisen ja normaalin suhteen, on oltava menestynyt jotenkin ja suht ok. näköinen. Ikää molemmilla yli 30 ja ainakin sen verran kokenut sänkykammarissa, ettei heti kyllästy. Semmonen suhde juurikin voi kantaa lopun ikää vaikkakin kaksoiselämää hiukan vietäen.
   
 13. Ewert Oktan

  Ewert Oktan Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/7/02
  Viestit:
  4502
  Tykkäykset:
  114
  Ehkä syynä voi olla asenteiden ja yhteiskuntaroolien muuttuminen tasa-arvoisempaan suuntaan. Naisella on samat oikeudet kuin miehelläkin. Miehistä ylipainoisten osuus on suurempi kuin naisten, mutta heidän osuutensa kasvaa voimakkaammin. Uusavuttomuudesta en omaa tarkkaa kuvaa, eikä sitä ole taidettu kunnolla tutkiakaan. Seksuaalisuuteen sukupuolirooleilla on edelleen voimakas vaikutus, naaras saa kilpailun vuoksi seuraa sormia napsauttamalla, mutta uroksella tilanne on hyvin erilainen. Edelleen, määrä ei korreloi laatuun millään tavalla. Naisten seksuaalikäyttäytyminen on vapautunut, mutta suurempi vaikutus sillä on ollut mielikuviin sekä asenteisiin. Jonkunhan lakanapainissa on oltava toisena osapuolena, yleensä se on mies. Tästä ei kuitenkaan puhuta lähellekään vastaavissa määrin. Mikä relaatio vapaammalla asennoitumisella seksuaalisuuteen, kumppaneiden määrän ja sen oikean etsimisen kesken on. Ehkä keskimmäisten määrä on lisääntynyt. Elintason nousun vuoksi pelkkä hyvä isä lapsille ei riitä.
  Häveliäisyys on silti edelleen lähes ainoa keino, jolla naaras voi saada kunnollisen koiraan. Jos siis puhutaan perinteisistä arvoista. YH-nainen saa määrällisesti suuremman huomion kuin keskiverto lapseton ja naimaton mies, mutta tarjokkaiden laatu on laskenut. Useimmat kannattavat monogamiaa.

  Otsikon kysymykseen voisin heittää omana mielipiteenä vastauksen, ei ole. Naisille on. Muutenkin, subjektiivisena näkökantana, todellisten tunteiden ilmaiseminen tuntuu hyvin monelle naiselle olevan vaikeaa ja epämiellyttävää - parisuhteessakin. Liittyykö se edelleen heidän asemaan valinnan tekevänä osapuolena, kenties. Lähtökohtainen tilanne, jossa mies yhtäkkiä olisi valitsija ja nainen kosija, muuttaisi koko asetelman aivan toiseksi. Mitä naisella on tarjottavana? Jos mies olisi vahvempi osapuoli, voisi hän valita ulkoisesti ja luonteelta sopivimmat ehdokkaat, sekä luottaa entistä vahvemmin naisen uskollisuuteen - koska kaikista miehistä on kovempi kilpailu, jopa huonommistakin. Miehen hedelmällinen aika voidaan yleistää teini-iästä varhaiseläkkeeseen, joten mikään kiire valinnan tekemiseen ei edes olisi.

  Miksi naiset ovat mielestäni heikompia keskustelemaan? Jo esitettyjen seikkojen lisäksi kerron vaikkapa seuraavan tosielämän esimerkin, olkoonkin että todennäköisesti saan *pään maineen. Rajoitan tässä yhteydessä keskustelun pelkkään parinmuodostukseen, koska muut alalajit lienevät tällä erää irrelevantteja.
  Omassa historiassani on tapauksia, joissa jokseenkin älykäs, akateemisesti koulutettu, ihan hyvännäköinen ja mukava nainen on lähestynyt minua. Tilanteet ovat olleet pääsääntöisesti sellaisia, joissa he ovat tunteneet minut paremmin kuin minä heidät - tai enintään sellaisia, joissa kummatkin ovat tunteneet toisensa lähes yhtä hyvin. No entä sitten... no sitä sitten, että aloitteen tehneet naiset ovat ilmaisseet kiinnostuksensa tyyliin Hei E, oot aika kiva. Alax oleen... Lähtökohtaisesti oma vastaukseni on ollut kiitos, mutta ei kiitos. Miksi minun olisi pitänyt tyytyä tuollaiseen. Jos roolit käännetään vastakkain, olisiko kukaan näistä naisista kelpuuttanut minua edes sen yhden prosentin sisään, joista aletaan katsomaan potentiaalisia kumppaneita. Ei.
  Mielenkiintoisten henkilöiden kohdalla olen kuitenkin antanut kömpelyyden anteeksi ja pyrkinyt tutustumaan heihin ennen kaikkea keskustelemalla. Valitettavasti anti on edelleen jäänyt monen kohdalla samalle vaatimattomalle tasolle. Yhä, miksi minun olisi pitänyt tyytyä mihinkään vähempään kuin itse olen kykenevä vain siksi, että olen mies. Vaikka osa heistä siis oli joillain osa-alueilla selvästi itseäni parempia ja menestyneempiä, heiltä puuttui taito keskustella ja jakaa tunteitaan. Mistä se johtuu? Sitä en tiedä vieläkään, ehkä minä en ollut tarpeeksi kiinnostava.
   
 14. Ewert Oktan

  Ewert Oktan Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/7/02
  Viestit:
  4502
  Tykkäykset:
  114
  Jaa, en osaa sanoa noin tarkkaan. Mielestäni älykkyys on avainasemassa. Kaikki varmasti ymmärtävät mitä älykkyys tarkoittaa, ja mitä se ei tarkoita - tai siis ole synonyyminä.

  Miten se muuten tutkimusten mukaan menikään. Lesbosuhteet ovat kaikkein pitkäikäisimpiä, homosuhteet lyhimpiä ja heterot asettuvat siihen väliin.
   
 15. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Mjoo, mutta se ei estä ihmistä tarkotuksella toimimaan väärin vaikka olisi kuinka älykäs. Mun mielestä älykkyys on kuin lihakset...

  Normaalioloissa ei huomaa kukaan mitään sen erikoisempaa, mutta kun tarvitaan voimaa, kehykset on kunnossa. Jos ei osaa lihashallintaa kuten huippu karateka, ei tee isoillakaan lihaksilla yhtään mitään. Lättyyn tulee justiin nakkikioskilla. Antaa siis älykkyys pienen edun asioille toimia toisella tapaa. Syödä esimerkiksi paremmin ja viettää pidempää elämää. Mutta niinkuin sanoin, se on vain raamit, jotka mahdollistaa pienten tiettyjen asioiden järkeilemisen toisin.

  Suhteissa älykkyydestä on vain haittaa. Ainakin jos mies sattuu olemaan selvästi älykkäämpi. Epäsuhtainen älykkyys johtaa ristiriitoihin enemmän. Koska jos naiselle joka asia pitää kuin rautalangasta taivuttaa vaikkapa raha-asioiden, työn, lääkäri käyntien, kotieläimen suhteen tms. minkä itse tajuaa nanosekunnissa mihin kaikki johtaa aina, niin aina mennään kuin ojasta allikkoon. Se alkaa syömään hirveästi ja mies saattaa olla hälläväliä kohtapuoleen. Mun mielestä naisen pitäs olla uskollinen ja älykäs, osaa ohjailla miestä sopivasti tienaamaan vaan rahaa kuten kuhnurit mettä. Vois ainakin elää hiukan onnellisemmin, niin... tyhmänä.

  Mutta siihen tuskin pystymme monikaan kovin ajoissa. Yleensä sitä tajuaa kun elämä alkaa olla ehtoopuolella. Älykäs näet tekee sen mihin viisas ei koskaan joudu.

  Ajattelin 15 vuotiaana että tissit, pitää olla isot tissit. Muulla ei väliä.

  Ajattelin 20 vuotiaana, että pitää olla halukas pitemmästi olemaan ja selkeämpää. Kävi muija sitomaan liikaa.

  25 vuotiaana kaipasi jo määrätietosempaa muijaa, ja se sattu tietysti olemaan uraohjus ja eikä halua muuta.

  3 kymppisenä päätin et ne tissit, niinkuin aikanaa, muulla ei niin väliä... Eikä se siitä mihinkään ole muuttunutkaan.

  Mieluiten ne luonnolliset eikä silarit, koska jalopuuratillakaan ei ole mitään iloa Ladassa... Kyllä naisen pitää olla pieni ja sporttinen mielummin, mukavempi käsitellä elämän valtateillä.
   
 16. Charger Vieras

  0   0   0

  Tuskinpa tuo nyt minulle ainakaan olisi kovin vaikeaa, paitsi siitä syystä ettei ole ketään kenelle tunteistaan puhuisi, niinpä pitää yksikseen itselleen sitten jutella tai kirjoitella blogiin...
   
 17. Pikkuhannu

  Pikkuhannu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  11   0   0

  Liittynyt:
  13/6/07
  Viestit:
  1371
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 830
  Heikot sortuu elon tieltä, jätkä sen kuin porskuttaa, sanon minä...
  Ei ole ongelmia, ei tartte puhua... Siis ongelmista... Tunteeton tyyppi... :)
   
 18. Kreivi S

  Kreivi S Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/6/04
  Viestit:
  9003
  Tykkäykset:
  60
  Miksi kukaan selväjärkinen haluaisi puhua kumppaninsa pussiin tai edes yrittää sitä. Jos ei ole luottoa, ei ole suhdetta.

  Vastauksena kysymykseen, tunteista puhutaan niille kenelle se kuuluu.
   
 19. Panda Vieras

  0   0   0

  Meillä minä olen nainen ja akka on mies. Ihan selvästi.
  Posted via Mobile Device
   
 20. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Kaikki suhteet ei ole ongelmattomia.
   

Jaa tämä viestiketju