Mobiili.fi Omintakeinen Nextbit-pilvipuhelin päivittyi – Tässä kaikki uudistukset

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nextbit Robin.


  Nextbit Robin -pilvipuhelin päivittyy. Android 6.0.1 Marshmallow -päivityksessä menevät uusiksi kamerasovellus, äänentoisto ja monet muut osa-alueet.

  Alkuvuodesta julkaistu Nextbit Robin erottuu markkinoilla pirteällä ulkoasullaan ja pilviominaisuuksillaan. Ostaja saa laitteen mukana pilvitallennustilan, jonne kopioidaan automaattisesti talteen puhelimen sisältö. Pilven on siis tarkoitus toimia laitteen sisäisen muistin jatkeena. Jos sisäinen tila pääsee täyttymään, Robin arkistoi automaattisesti vähemmän käytettyjä sovelluksia ja kuvia puhelimelta pilveen.

  [​IMG]
  Nextbit Robin on näkyvästi pilvipuhelin.


  Robinin uusin päivitys on nyt jaossa. Android 6.0.1 -versio tuo mukanaan huhtikuun tietoturvapaketin ja laajentaa emoji-valikoimaa.

  Päivitys muuntaa myös monia laitteen perusominaisuuksia parempaan suuntaan. Suorittimen toiminnan hiomisella pyritään parempaan suorituskykyyn ja akkukestoon, parannellut ääniajurit mahdollistavat komeampaa äänentoistoa ja kamerasovellus on laitettu tuntuvasti uusiksi. Jatkossa kuvien ottamisen luvataan olevan huomattavasti nopeampaa ja tulosten laadukkaampia.

  Päivityksen ohella Nextbitillä oli kerrottavanaan myös muita uutisia. Yhtiö julkaisee Robinia varten suunniteltuja kuulokkeita yhteistyössä AIAIAI:n kanssa. Kuulokkeet ovat ostettavissa Nextbitin verkkosivuilta hintaan 225 dollaria. Samalla Robin-puhelimen myyntiä on laajennettu Amazoniin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju